2777
2789
عنوان

کلم پلوووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 68 پست
به به باریکلااااا عااااالی دستت طلاااا نوش جونتون بشه عزیزم😙 فقط چند تا نکته😋 اول زردچوبه تو اب ...

ممنونم گلم چشم

نرم که شد، روغن ریختم تفت دادم

من اردبیلم غذای محلیمون هم پیچاق قیمه یا همون خورشت خلاله

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
به به باریکلااااا عااااالی دستت طلاااا نوش جونتون بشه عزیزم😙 فقط چند تا نکته😋 اول زردچوبه تو اب ...

واسه پیچاق قیمه باید نصف لیوان خلال بادام رو تو گلاب خیس کنی، دو سه ساعت بمونه. بعد واسه این غذا پباز زیاد استفاده میشه، سه تا پیاز بزرگ رو خلالی کن، اگه روغن حیوانی داره، با اون کامل سرخشون کن، زردچوبه هم بهشون بزن که کامل طلایی بشن. بعد تیکه های خورشتی گوشت رو به پیاز اضافه کن، تفت بده بذار اب گوشت خشک بشه، بعد ادویه هایی که شامل پودر کاری، فلفل سیاه و قرمز، دارچین و پودر هل رو بهش اضافه کن. رب بزن تفت بده تا بوی خامیش گرفته بشه. سه لیوان اب جوش بهش اضافه کن بذار اروم اروم بپزه. سی دقیقه که مونده زیر غذارو خاموش کنی، خلال بادوم‌هارو یکم تفت بده، با سه قاشق زعفرون بریز تو خورشت بذار با گوشت بپزه. اخر سر هم نمک بزن. اگه دوس داری می‌تونی برای هر یه نفر، یه تخم مرغ بشکنی رو خورشتت، در قابلمه رو بذاری تا تخم مرغا درسته پخته بشه. به عده تخم مرغ دوس ندارن؛ ولی مزه‌ش به همون تخم مرغشه

با زرنج بخورین نوش جان😀

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم گلم چشم نرم که شد، روغن ریختم تفت دادم من اردبیلم غذای محلیمون هم پیچاق قیمه یا همون خورشت ...

اها پس سرخ کردی.

به به اردبیل خورشت خلال تا حالا درست نکردم.

باید ی بار همت کنم درست کنم.

دلم واسه سرعین و استخر تنگ شده😭جای منم برو خخخخ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
واسه پیچاق قیمه باید نصف لیوان خلال بادام رو تو گلاب خیس کنی، دو سه ساعت بمونه. بعد واسه این غذا پبا ...

واااای دستت درد نکنه حتما میدرستم ایشالله.ممنون

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
اها پس سرخ کردی. به به اردبیل خورشت خلال تا حالا درست نکردم. باید ی بار همت کنم درست کنم. دلم واس ...

اره گلی

بخور خوشمزه میشه. البته به من فقط بوش رسیده تا حالا نخوردم

جاریم خود اردبیله، من یکی از شهرستاناش. میگه اینقدر خوشمزس، اینقدر خوشمزس که نگو. منم یبار اردبیل بودم از یه غذاخوری بوی خیلیـخوب میومد، یه دختره گفت به به دارن پیچاق قیمه میپزن

بوش خوبه ، مزه‌ش هم ک میگن خوبه. بخور نوش جونت

من اومدم افتادم تهران. دیگه سرعین و استخر تعطیله😅

واااای دستت درد نکنه حتما میدرستم ایشالله.ممنون

قربونت عزیزم. دستور پختشو از جاریم گرفتم. دستپختش عالیه

اره گلی بخور خوشمزه میشه. البته به من فقط بوش رسیده تا حالا نخوردم جاریم خود اردبیله، من یکی از شه ...

عزیزممم😁

دیگه گوشت و خلال معلومه خواهر خوشمزست

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
عزیزممم😁 دیگه گوشت و خلال معلومه خواهر خوشمزست

😁😁😁😁