2777
2789
عنوان

کلم پلوووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 68 پست
از اینا ریختی ؟ شما 

اره عزیزم. 

سه تا مثل سیب‌زمینی هلال کردم. فقط موقع خریدن خوبشو بخر 

اینا اسمشون کلم سنگع، ولی تا حدودی نرمه. اونایی که خرابه یجوریهه انگار که توش ریشه ریشه‌ست. 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
اره عزیزم.  سه تا مثل سیب‌زمینی هلال کردم. فقط موقع خریدن خوبشو بخر  اینا اسمشون کلم سنگ ...

اهان مرسی از راهنماییت

مامان یه پسر کوچولو😍! مرسی واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستید ! کاربرسال ۹۷ ام !   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان رنده کردی ؟ 

نه من خلال کردم

دفعه‌ی قبل کلم پیچ زدم، اونو ریز ریز خورد کردم زیاد هم معلوم نبود همسرم اصلا متوجهش نشده بود

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
اهان مرسی از راهنماییت

خواهش می‌کنم

من کلم خورد میکنم بعد جدا یه ۱۰ دقیقه با زردچوبه تو اب میریزم تا جوش بخوره و ابکش میکنم .بعد پیاز سرخ میکنم با گوشت چرخکرده نمک فلفل زعفران رب گوجه و لپه پخته کلمم اضافه میکنم و لاب لای برنج میریزم دم میکنم .خیلی خوشمزس بوی کلمم نمیده

ببخشیدا ولی من خودم شیرازیم ولی خیلی بد درست کردین کلمش کمه باید برنجش زرد رنگ باشه

عزیزم کلمش رو لاش ریختم. سه تا کلم سنگ بزرگ بود که خلال کردم

برنج هم گفتم که عزیزم، همسرم از زردچوبه بدش میاد، برای همین کم ریختم. 

دیگه ببخشید چون من شیرازی نیستم😅

من کلم خورد میکنم بعد جدا یه ۱۰ دقیقه با زردچوبه تو اب میریزم تا جوش بخوره و ابکش میکنم .بعد پیاز سر ...

منم اتفاقا تو کلمش یکم زردچوبه زدم، اب ریختم تا نرم بشه. ولی پیاز و لپه و...نریختم

کلم پلو شیرازی عالیه

خیلی

من کلم پیچ و خیلی ریز خرد میکنم بعد پیاز داغ فراوون درست میکنم تو پیاز زردچوبه میزنم و بعدگوشت چرخ کرده میریزم تف میدم و بعد کلمو خوب سرخ مبکنم تو پیاز و گوشت وبعد کمی رب حسابی تف میدم بعد نمک و کمی زعفران .... لابه لای برنج میدم ... بعد اخر دم کشیدن زعفران میریزم تو برنج عالی میشه 

کوفتن قلقلیا لابه‌لاشه. اونا اضافه اومده بود ریختم روش. سالاد هم دذست کردم

به به باریکلااااا عااااالی دستت طلاااا

نوش جونتون بشه عزیزم😙

فقط چند تا نکته😋

اول زردچوبه تو اب برنجت بیشتر بزن.

سبزی بیشتر بزن و ترجیحا ترخونهاتو خیلی خرد نکن یه نمه بیشتر پیدا باشن...سوما ندیدم بگی کلمو سرخ کردی؟سرخ کردی؟

چهارما باریکلا باریکلا کدبانو

بگو ببینم اهل کدوم شهری یه غذای شهرتو یادم بده منم یه چیز جدید بدرستم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡