2777
2789
عنوان

کلم پلوووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوفتن قلقلیا لابه‌لاشه. اونا اضافه اومده بود ریختم روش. سالاد هم دذست کردم

خیلی خوبه عزیزم

ولی دفعه دیگه خواستی درست کنی وقتی برنجت در حال جوشیدنه یه کم زردچوبه بریز توش تا خوش رنگ بشه

یه روز خوب میاد  
منم دوس دارم بپزم یه کاربری میگفت خوشمزس

آخه شوهرم همینطوره کلم نمیخوره میترسم درست کنم حیف بشه و نخوره🙁

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

ایول توضیحم بده 

برای گوشت قلقلی یه بسته گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که ابشو گرفته بودم و یک قاشق چای خوری ارد نخود، فلفل،زردچوبه و نمک مخلوط کردم. قلقلی کردم سرخ کردم. من دیگه حوصلم نکشید، تو مرتب قلقلی کن، مثل برا من نشه😅

کلم سنگ رو خلالی کردم، ریختم تو ماهی تابه، ته لیوان اب ریختم، درشو گذاشتم تا نرم بشه، نرم که شد بهش ترخون زدم، ابلیمو زدم چون شیرین میشه

بعد برنج رو با زردچوبه و روغن و نمک گذاشتم جوشید

ابکش کردم با ترخون مخلوط کردم. ته قابلمه نون گذاشتم برا ته دیگ. برنج ریختم، کلم، گوشت قلقلی، بعد دوباره برنج کلم گوشت قلقلی، گذاشتم دم کشید. با سالاد شیرازی😋

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
کلما کوشن؟🤔

لابه‌لاشه عزیزم😊

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
برای گوشت قلقلی یه بسته گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که ابشو گرفته بودم و یک قاشق چای خ ...

کلم سنگ چیه

مامان یه پسر کوچولو😍! مرسی واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستید ! کاربرسال ۹۷ ام !   
به به نوش جان عزیزم 

مرسی عزیزم. دومین باریه که درست کردم، دیگه باید شیرازیا بگن که رنگش درسته یا نه

توضیح بده بیینم 

پایینتر توضیح دادم