2777
2789

عزیزدلم اگه مرحله ی اول ترک تون هست ؛ ینی ترک هاتون قرمز یا صورتی رنگ هستش و خارش دارین و تازه داره ایجاد میشه ، فقط با روغن زیتون یا ویتامین E چربش کنین و اگه کاملا سفید شدن ترک هاتون ، هیچ راهی به جز راه حل های تهاجمی مثل لیزر و میکرو نیدلینگ تهاجمی به شما جواب نمیده ..  از بین این دو تا هم من به شما میرو نیدل رو پیشنهاد میکنم که قیمتش از لیزر کمتره و تاثیرش همونقدر یا شاید بهتر هم باشه و اگه بد زخم هستین هم براتون مناسب تره ، چون بعضی پدست ها لیزر روشون خط پیندازه و داغونشون میکنه .. میکرو نیدلینگ سوزن های ریزی هستش که  روی پوست میاد و باعث کلاژن سازی و سفت شدن پوست میشه و روشن ترش هم میکنه البته بدای ترک های بدنی ، یه مقدار خونریزی کم هپمباید داشته باشه تا بهتر جواب بگیرین .. لیزر هم باعث میشه رویه ی پوست تون بسوزه و لایه ی جدیدی از پوست تون تشکیل بشه که سفت تره و مشکلات پوست قبلی رو نداره ..  من دیدم که کرم هایی رو هم تبلیغ میکنن که برای ترک های پوستیه و میگن از بین میبدتشون ولی به نظرم این تبلیغاتتو باور نکنین و پولتونو دور نریزید بچه ها ♡ .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
عزیزدلم اگه مرحله ی اول ترک تون هست ؛ ینی ترک هاتون قرمز یا صورتی رنگ هستش و خارش دارین و تازه داره ...

پس درمان داره ؟؟؟ 

بعضی وقتا لازمه دستتو بزاری رو قلبت بگی خفه شو دیگه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم اگه مرحله ی اول ترک تون هست ؛ ینی ترک هاتون قرمز یا صورتی رنگ هستش و خارش دارین و تازه داره ...

عههه چ بد

نمیدونید هزینه ش تقریبا چقدر میشه

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
پس درمان داره ؟؟؟ 

اره عزیزم.. با میکرونیدل و لیزر صد درصد جواب میگیرین .. برای اون ترک هایی که قدیمی و سفیدن ، پماد و روغن  فک نکنم جواب بده ، مگر اینکه در مرحله ی اول ترک پوستی باشن که هنوز قرمزن ترک ها .. البته ابنکه بعضیا میگن واسشون جواب میده رو نمیدونم والا .. 

اره عزیزم.. با میکرونیدل و لیزر صد درصد جواب میگیرین .. برای اون ترک هایی که قدیمی و سفیدن ، پماد و ...

هزینه ش چقدر میشه خانومی

اره عزیزم.. با میکرونیدل و لیزر صد درصد جواب میگیرین .. برای اون ترک هایی که قدیمی و سفیدن ، پماد و ...

نه مال من صورتی رنگ بود از کرچک استفاده کردم کمرنگ شده ولی درمان نشده 

مرسی گلم که راهنمایی کردی

بعضی وقتا لازمه دستتو بزاری رو قلبت بگی خفه شو دیگه......
عههه چ بد نمیدونید هزینه ش تقریبا چقدر میشه

قیمت میکرونیدل ، اگه یه جایی بداتون انجام بدن که اپراتور باشن (ینی دکتر نباشن و صرفا فقط این کارو بلد باشن) حدودا ۱۰۰ تومن اینا میشه و البته اینم در نظر بگیرید که براتون محلول های جوانسازی پوست و کوکتل هم حتما استفاده کنن ..‌ اگه پیش دکتر هم برید فک کنم از ۴۰۰ تومن باشه قیمت نیدل کردن .. 

برای لیزر هم حتما پیش دکتر برید و قیمتش معمولا زیادتر از نیدلینگ هست و خونریزیشم بیشتره ..  باید به نازکی و کلفتی پوست تون ام دقت کنین ‌و اگه بد زخم هستین اصلا سمت لیزر نرید .. 

نه مال من صورتی رنگ بود از کرچک استفاده کردم کمرنگ شده ولی درمان نشده  مرسی گلم که راهنمایی کر ...

آفرین تو مردحل اولیه ش خوبه که از روغن استفاده کردی ..  همین طور تا وقتی که هنوز سفید نشدن ؛ چرب نگهش دار تا بهتر و بهتر بشه .. موفق باشی ♡

قیمت میکرونیدل ، اگه یه جایی بداتون انجام بدن که اپراتور باشن (ینی دکتر نباشن و صرفا فقط این کارو بل ...

ممنون از راهنماییتون

من به شاگردام که وزن بیشتر از ۲۰ کیلو میخان کم کنن همیشه میگم از اول رژیم bio oil و روغن نارگیل رو مخلوط کنن استفاده کنن هفته ای ۳ بار... خیلی خوبه

ارائه ی رژیم های تخصصی، کاهش وزن، تثبیت دائمی وزن، افزایش وزن " تضمینی "  ( خیالتان از بابت نتیجه گیری راحت، فقط کافی است که اراده ی قوی جهت پیروی کامل از برنامه ها را داشته باشید 😊)
من به شاگردام که وزن بیشتر از ۲۰ کیلو میخان کم کنن همیشه میگم از اول رژیم bio oil و روغن نارگیل رو م ...

درسته این ترکیبم که گفتن خیلی خوبه .‌. ولی خب همونطور که فرمودن برای ترک های تازه یا بدن های مستعد ترک (در حال لاغر شدن ) که تازه میخواد ترک ایجاد بشه ، استفاده کنید ♡ روغن نارگیل خواص مرطوب کنندگی عمقی پوست  رو داره و با هر چی فاطیش کنین عالیه .. به پوست صورت تونم بزنین ♡ 

درسته این ترکیبم که گفتن خیلی خوبه .‌. ولی خب همونطور که فرمودن برای ترک های تازه یا بدن های ...

دقیقا برای ترک های قدیمی دیگه موثر نیست

ارائه ی رژیم های تخصصی، کاهش وزن، تثبیت دائمی وزن، افزایش وزن " تضمینی "  ( خیالتان از بابت نتیجه گیری راحت، فقط کافی است که اراده ی قوی جهت پیروی کامل از برنامه ها را داشته باشید 😊)