2777
2789

میدونم سن لجبازیه.

ولی دختر من جدیدا برا هر چیزی گریه میکنه 

یک ساعت

جوری که من تسلیم بشم و به حرفش گوش بدم

مثلا چند روز قبل قرصهای.منو میخواست

یک ساعت زار زد جوری که دیکه نفس نمی کشید 

هق.هق.میکرد 

هرکاری کردم بغل کردم بی محلی 

بازم آروم نمی شد فقط میگفت قرص رو بده من 

آخر سر مامانم گفت بیارش خونمون

حواسش پرت بشه.

رفتیم اونجا آخر شب دوباره گریه که برنمی گردم خونه

اینجا بمونیم....

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

پسرم نزدیک 4 سالشه همینطوره 

ما رو تسلیم میکنه و ذله 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال منم اینطوری شده تازگیا

دیونه میشم ازش

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
پسرم نزدیک 4 سالشه همینطوره  ما رو تسلیم میکنه و ذله

خب من نمیخوام تسلیم بشم

اونشب خونه مامانم بزور لباس تنش کردیم اومدیم 

خونه

اعتقاد دارم نباید تسلیم بشم. چون اون وقت میشه راهکار 

هرچیزی بخواد شروع میکنه گریه 

اصلا نباید اجازه بدید بچه با جیغ و داد به خواسته های نامعقولش برسه چون اینکار براش عادت میشه

دختر من 2 سالشه اصلا اینجوری نیست

اوایل یکی دوبار سعی کرد برای خواسته هاش جیغ بزنه اما من اصلا کوتاه نیومدم و دید که با گریه فقط خودش رو اذیت میکنه و دیگه اونکارو نکرد

قرص اسباب بازی نیست

.Pain🔥you made me a believer

آی گفتی بخدا منم کلافه شدم از بس بهونه میگیره و گریه میکنه. ولی من جواب نمیدم. چقدم بهم گیر میده باه ...

منم باردارم حوصله ندارم

از طرفی نمیتونم.بغل کنم 

قبلا اسباب بازی میاوردم.حواسش.پرت میشد 

الان نه

باید با گریه بهش ندی. قاطع بگو گریه میکنی نمیفهمم چی میگی.ضعف نشون نده. بعدم یه بازی باهاشبکن یا ی ...

منم اینکارو میکنم میگم وقتی گریه میکنی هیچی نمی‌فهمم هر چی میخای واضح و بدون گریه بگو. آخرش اون تسلیم میشه. ولی بخدا دیگه اعصاب برام نمونده. 

من پسرم دوسال وسه ماه کلافه شدیم هر وقت یاد پارک میوفته یه سر میگه توتوره  (سر سره)تا نصف شب  که با گریه میخابه اخرش  کلا برا تمام چیزا که نمیشه بهش بدیم کلافه مون میکنه اصلا یادش نمیره سرررر درد گرفتم چند روزه🤕🤕

اوه اوه دختر منم یکسال و نیمس داره این اداهارو شروع میکنه ی چیزی بخواد گریه میکنه یکم بعد ببینخ اهمیت نمیدم الکی ادای هق هق درمیاره من میفهمم الکیه هاااااا چشاشو میبنده و با دهنش صدای هق هق درمیاره جلب توجه کنه فسقلی

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...