2777
2789
عنوان

دل شکسته ها!

75 بازدید | 11 پست

سلام،ی حاجتی دارم....لطفا برام دعا کنید....

فک کنم فردا جواب میدن....

لطفا دعام کنید خدا توی دلای شکسته هست...دعام کنید صلواتی....دعای توسلی...هر چی  عشقتون کشید...

انشالله منم وقتی سرم تو سجده شکر و چشام پر اشک شوق....براتون دعا میکنم....

مرسی،واقعا نمیتونم ازتون تشکر کنم .....

انشالله ۳ ساله ارباب براتون جبران میکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واستون ایت الکرسی میخونم و از ته دلم از خدا میخوام بهترینها رو نصیبتون کنه.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
برای  دعا کن حداقل این بچم سالم باشه و سالم به دنیا بیاد

انشالله ب احترام لحظه ک حضرت رباب دلش شکست ولی برای علی اصغر نتوست کاری کنه....همون رباب برای سلامتی خودت و بچه ات دعا کنه و ضمانت

دل  منم بدجوری شکسته چندساعت پیش به خاطر بیماریم و یتیم بودنم تحقیر شدم از طرف همسرم انشالله به ...

مرسی عزیزم....انشاالله ب دعای پدرمون امام علی،خدا همسرتون شیفته واقعی شما کنه😘

دل من نشکسته ذره ذره شده 50 روزه دارم به درگاه خدا اشک میریزم قرآن میخونم دعا میکنم ولی هیچ جوابی بهم نداده... دارم دق میکنم تورو خدا برای منم دعا کنید... خانم زهرا رو صدبار قسم دادم به طفل شیرخواره کربلا و خانم زینب یه نظر به زندگیم بکنه ولی... تا حالات نکرده لطفا شما دعا کنید شاید بکنه که خیلی محتاجم

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
دل من نشکسته ذره ذره شده 50 روزه دارم به درگاه خدا اشک میریزم قرآن میخونم دعا میکنم ولی هیچ جوابی به ...

انشالله ک گلم خدا حاجت رو داده مطمعن باش....چون تو قران گفته....فقط صبر خدا زیاده...همین

من امیدوارم انشالله زود زود سجده شکر گذاری میکنی...اونقدر ذوق میکنی و ممنون خدا میشی ک وقتی میگی الحمدالله کما هو اهلهُ...اشک ک ن اشی اب از چشات باز میشه....

در کنار تک تک نعمتایی ک تا الان بهت داده خدا😘🌺🌺🌺