2777
2789
عنوان

زایمان

331 بازدید | 53 پست

خانمایی که تازه زایمان کردین یا میخواین زایمان کنید یا باردارید میشه از تجربیاتتون برای آسون شدن زایمان بگین؟من هفته نهم از الان باید برای آسون شدن زایمان شروع کنم یا زوده؟چه کارهایی باید کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هفته 20 کلاس داره

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
من هفته 14 سوال منم هست ولی تاحالا جواب درستی نگرفتم از کسی

بچت مردادیه؟؟؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

فعلا زوده بزار از ماه هفتم

عادی زندگی کن فعالیت عادی همیشه ت رو داشته باش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

خیلی زوده

کاری نکنی که زایمان زودرس بیاد سراغت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خب بستگی داره بخواین سزارین بشین یا طبیعی ...

وقتی قراره عمل شی لازم نیست کاری برای آسون شدن زایمان بکنی بخوری بخوابی کارهاتو انجام بدی لذت ببری...

اگر طبیعی فکر کنم کلاس های آموزشی داره از هفته های بالاتر میرین ورزش های مخصوص دارن انجام میدین تا زایمان راحتی داشته باشین 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........