2777
2789
عنوان

تاپیک خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 74 پست

سلام به همه دوستان

من تموم ختم تا امروز خوندم

فقط وقت نمیکنم بیام اعلام کنم

ان شاالله حاجت روا

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

یکشنبه                    

⭕98/11/۲۷⭕

روز نوزدهم چله به نیت خانم ارامش

ان شاءالله هم ایشون و هم همه عزیزان شرکت کننده در چله و همچنین کسانی که ملتمس دعا هستند حاجت روا بشوند.

@آرامشt    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوشنبه                    

⭕98/11/۲۸⭕

روز بیستم چله به نیت خانم فاطمه سعدی

ان شاءالله هم ایشون و هم همه عزیزان شرکت کننده در چله و همچنین کسانی که ملتمس دعا هستند حاجت روا بشوند.

@ختاببوکیزووک    

سه شنبه                    

⭕98/11/۲۹⭕

روز بیست و یکم چله به نیت آرزو خانم

@آرزو۲۳۳۲

2803

خواهش میکنم برام دعاکنیدبچه داربشم وخداعیدیموبده ممنونم .اسی جان لطفاتوگروه هم بگوک برابچه دارشدنم دعاکنن ایشاا....همگی حاجت روابشین.خیلی ممنون🙏

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خواهش میکنم برام دعاکنیدبچه داربشم وخداعیدیموبده ممنونم .اسی جان لطفاتوگروه هم بگوک برابچه دارشدنم د ...

ان شاءالله استجابت دعا عزیزم و الهی خدا هرچه زودتر بهت فرزند سالم‌و صالح عنایت کنه.

چهار شنبه                    

⭕98/11/۳۰⭕

روز بیست و دوم چله به نیت سارا خانم

@aane    

پنجشنبه                    

⭕98/۱۲/۱⭕

روز بیست و سوم چله به نیت نیلوفرخانم

@niloofarangi

2804

جمعه                  

⭕ 98/۱۲/۲⭕

روز بیست و چهارم چله به نیت خانم کشاورز

2805

شنبه                 

⭕ 98/۱۲/۳⭕

روز بیست و پنجم چله به نیت خانم شمس الدینی

یکشنبه                 

⭕ 98/۱۲/۴⭕

روز بیست و ششم چله به نیت خانم شمس الدینی۲

ان شاءالله هم ایشون و هم همه عزیزان شرکت کننده در چله و همچنین کسانی که ملتمس دعا هستند حاجت روا باشند.

دو شنبه                 

⭕ 98/۱۲/۵⭕

روز بیست و هفتم چله به نیت خانم صفری

ان شاءالله هم ایشون و هم همه عزیزان شرکت کننده در چله و همچنین کسانی که ملتمس دعا هستند حاجت روا باشند.

2801