2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان؟

143 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من ازمایش هورمونی هام نرمال بود اما پریودم عقب افتاد البته چند ماه قبلش قرص سیپروترون میخوردم قطع کردم دو ماه بعد رو با تاخیر پریود شدم و تو همون حوالی که پریودم تقریبا 15 روز عقب افتاده بود سونو دادم تو سونو زده بود پریفرال هردوتخمدان حاوی تعدادی فولیکول نارس هست وتو تخمدان چپم دو تا فولیکول 18و 21 داشتم 

دکتر احتمال تنبلی میده و الان دارم لیزر میرم میترسم جواب نگیرم کسی بوده که تنبلی داشته باسه با این شرایط؟ 

بهم فقط مدروکسی پروژسترون داد برا یک ماه همبن اونم چون گفتم حجم خون پریودم خیلی کم شده

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
اگه تنبلی داری دیگه لیزر نرو چون هیچ فایده نداره همش برمیگرده موها

والا موندم خودمم نه دکتر زنان نه پوست چیزی نگفتن حالا میخوام برم غدد ببینم چی میگه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی دارم دوساله میرم دکترو تو اقدامم😔واسه این ماهم دارو داده اگ جواب نده باید برم عکس رنگی ک ...

شما از رو چی متوجه شدن تنبلی داری؟ 

شما از رو چی متوجه شدن تنبلی داری؟ 

دوسال پیش موقع نزدیکی یه درد خیلی شدیدی گرفتم ک دیگ نتونستم ب رابطه ادامه بدم داشتم میمردم ک رفتم دکتر هیچ جاهم قبول نمیکردن بزور یه بیمارستان قبوک کرد و سونو ازمایش گرفتن ازم ک تشخیص دادن کیستم ترکیده و باید عمل شم و هیچ راهی جز جراحی نداره متاسفانه مایع ازادشده تو شکم یک لیتر بیشتر بود و اگ چن دقه دیرترعمل میشدم خفه میشدم عملم کردن و مایع ازاد رو خالی کردن و ازاون موقع فهمیدم ک تنبلی تخمدان دارم و همچنان درگیرشم 

دوسال پیش موقع نزدیکی یه درد خیلی شدیدی گرفتم ک دیگ نتونستم ب رابطه ادامه بدم داشتم میمردم ک رفتم دک ...

ایشالا که بهتر شی عزیزم شما موی زائد و اینام داری؟ ازمایش هورمونیت چطوره؟ 

ببخشید سوال میپرسم چون واقعا سردرگمم

ایشالا که بهتر شی عزیزم شما موی زائد و اینام داری؟ ازمایش هورمونیت چطوره؟  ببخشید سوال میپرسم ...

مرسی عزیزم همچنین شما،این چ حرفیه هرچقد دوست داری سوال بپرس

ازمایش ک دوسال پیش دادم گفتن خوبه واینک نع اصلا موهای زائدندارم فقط جوش میزنم اونم زیاد دورسینه و شونه هام و صورتم ک با داروهای ک دکترم بهم میده جوش هام کم میشن 

مرسی عزیزم همچنین شما،این چ حرفیه هرچقد دوست داری سوال بپرس ازمایش ک دوسال پیش دادم گفتن خوبه واینک ...

تهرانی؟ دکتر خوب سراغ داری؟ 

البته من کرجم

چ جالب منم کرجم😀کجایی کرج؟؟ دکتری ک میری پیشش اسمش چیه؟؟

والا من یه دوره رفتم پیش مژگان دانشور اما میخوام عوضش کنم حالا احتمالا اول برم متخصق غدد دکتر حدادی نژاد میدان سپاه

والا من یه دوره رفتم پیش مژگان دانشور اما میخوام عوضش کنم حالا احتمالا اول برم متخصق غدد دکتر حدادی ...

من خودم عظیمیه ام میگن دکتر ضیایی خوبه موندم پیش کی برم

والا من یه دوره رفتم پیش مژگان دانشور اما میخوام عوضش کنم حالا احتمالا اول برم متخصق غدد دکتر حدادی ...

اها،من میرم پیش ژیلا غفوریان میگن خیلی دکترخوبیه من خیلی هارو دیدم ک جواب گرفتن ازش تو گوگل سرچ کنی دربارش میاره 

اها،من میرم پیش ژیلا غفوریان میگن خیلی دکترخوبیه من خیلی هارو دیدم ک جواب گرفتن ازش تو گوگل سرچ کنی ...

مطبش کجاست عزیزم؟ 

من خودم عظیمیه ام میگن دکتر ضیایی خوبه موندم پیش کی برم

اینک میگم دوساله میرم پیشش البته فقط چن جلسه رفتم چون سنم کم بود عجله نداشتم واسه بچه ولی دیگ الان میخوام و تن تن میرم پیشش البته خودش میگه ک کی برم،خلاصه من ازش راضیم