2821
2789

منم عاشق لباس شبم ولی شوهرم دوس نداره ...اینقدر با ذوق میخرم مدلای مختلفشو ولی اصلا استقبال نمیکنه خودم هلاکم که بپوشم آخه خیلی ملوسه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها اگ کسی میشناخت لطفا لایکم کنید منم خیلی دنبالشم

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم عاشق لباس شبم ولی شوهرم دوس نداره ...اینقدر با ذوق میخرم مدلای مختلفشو ولی اصلا استقبال نمیکنه خ ...

لباس شب فکرکنم لباس مجلسی منظورشونه

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
بچه ها اگ کسی میشناخت لطفا لایکم کنید منم خیلی دنبالشم

لباسی که از پیج میخرین شما فقط عکسشو میبینین چطوری میفهمین اندازتونه یا تو تن چ مدلی وایمیسه من که خرید حضوری میکنم بازم وقتی میارم خونه پسندم نیس یه مشکلی داره 😫

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

عه مجلسی😆😆

لباسی که از پیج میخرین شما فقط عکسشو میبینین چطوری میفهمین اندازتونه یا تو تن چ مدلی وایمیسه من که خ ...

شانسییه دیگ😐😂

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ما رو باش اینقدر احساسمون ریختیم رو دایره 😃

شانسییه دیگ😐😂

وای نه من اینقدر عصبی میشم وقتی شانسم بد بشه ...