سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آیه و جاء الحق و ذهق الباطل و با چهار قل بخون به کمی آب چهار طرف قرآنم بزن به همون آب بعد بپاش به چهارطرفه خونتون بعد همون دعا رو که پیدا کردی بندار تو آبه روان که بره دیگه حله . خدا لعنت کنه دعا نویس و دعا بگیرو .
اون طلسم باید پیش یکی ببری که ازش مطمن باشی یعنی طرف با ایمان باشه نه از این فالگیر و رمالا و دعانویس. بعدش روش آیات ابطال سحر میخونه و باید لز بین بره .تو آب نمک بنداز و نوشته هاش پاک کن .دستکش دست کن بعد هم آبش و هم خود کاغذ یه جایی دور از خونه تو دریا بنداز یا بسوزون. رو خودتم قل ها و آیه الکرسی بخون
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
کجا پیدا کردی؟؟همینجوری دور ننداز باید باطل بشه و خودت آتیش نزنی بهتره چون طلسم موکل داره ممکنه اذیت بشی. به کسی هم نگو پیدا کردی چون نمیدونی کی دشمنته
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.