2777
2789
عنوان

خونه تکونی‌🤕

177 بازدید | 14 پست

خانم هایی که نی نی دارین از کی شروع میکنین و از کجا؟ترفند هاتونم بگین برا تمیز کاری تا استفاده کنیم.

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

من نی نیم ۹ ماهشه بسم الله الرحمن الرحیم خواهرای عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من آشپزخونه رو تمیز کردم کامل کمد دیواری و ی کمد لباسی رو هم تمیز کردم تقریبا نصف کارا رو کردم

افرین بهت.من که هیچ کاری نکردم هیچ همینطوری دارم خوته رو بهم میریزم میگم قراره خونه تکونی کنم 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
الان که خیلی زوده دوباره کثیف میشه. ما نیز از اینجا میریم خیلی تمیزکاری نمیکنم جز آشپزخونه

منم همین حس رو دارم ولی با یه بچه میترسم دیر شه

نه بابا دیر نمیشه. بچه ت چند وقتشه؟

۱۱ ماه

ولی خیلییییی شیطونه

ببخشيد ميخاستم بگم هيچ وقت اسم شيطون رو براي طفل معصومت صفت نكن بگو وروجكه

بله.ممنون