2777
2789
عنوان

غربالگری اول

317 بازدید | 24 پست

سلام خانم ها شما چند هفته بودین که رفتین غربالگری اول؟

دکترم بهم گفته ۱۱ هفته و چند روز ک شدی برو 

همون موقع خوبه؟یا زوده 

مثل سونو قلب که میگن زود نرین غربالگری هم صبر کنم ۱۲ هفته و چند روزم بشه یا همون ۱۱ هفته برم 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۱ هفته ۶ روز رفتم

تو سونو ۱۲ و هفته و دو روز بودم

سن سونو

بیشتر بود 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

ربطی به دیر و زود شدن داره؟ مثلا بگن زود بری نشون نمیده 

چی نشون.بده.

دکتر میخواد اندازه گردن. و بینی رو ببینه همین‌

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

ربطی به دیر و زود شدن داره؟ مثلا بگن زود بری نشون نمیده 

فکر کنم از هفته ۱۱ تا ۱۳ وقت داری هر وقت دکترت گفت باید بری من همون روری که دکتر تعیین کرده بود رفتم ...مثل سونو قلب نیست عزیزم 

عزیزم جنسیت رو به شما گفت؟؟

بله گفت پسره 

من رفته بود سونوگرافی دکتر خواجه پور  تو سعادت آباد. 

اونجا دقیق جنسیت رو میگه

مبارکه ...از روی چی تشخیص داد؟میدونی

ممنون.‌گمانم همون جمجمه و  ستون فقرات 

والا nt ۲.۵ بود ریسک غربالگری  هم یکیش ۱:۸۳۰ بود فعلا سل فری دادم.

ان شاالله سالم باشه