2789
عنوان

فوریییی

93 بازدید | 9 پست

بچه ها واقعا اگر اطلاعی دارین میشه کمک کنید داداشم از دانشگاه ازاد که بود انصراف داد و الان میخواد یه دانشگاه دیگ بره ثبت نام هزینه انصراف خیلی زیاد بود الان فقط گواهی موقت دیپلم رو داره و لی ریز نمرات دانشگاه رو نداره فقط یه کپی ازش داره باید برای ثبت نان در دانشگاه جدید چیکار کنیم اگر اصلش رو بخواد چی؟ 

ریز نمرات اصلی و حتما میخوان باید بره دانشگاه قبلی تسویه کنه دیگه مدارکشو ببره هیچ راهی نیس

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر بگه گم شده چی؟؟؟ 

میگن برو المثنی واست صادر کنه اموزش و پرورش که اونجام اینقد دوندگی داره و سوال پیچ کردن که اصلا صادر نمیکنن.من قبلا کار دانشجویی مسئول ثبت نام بودم هم بایگانی هم قسمت اموزش تا اون مدارک اصلی رو نمیدیدن ثبت نام نمیکردن یه خانومی بود مدارک دیپلم و ریزنمراتشو نداشت هرچی التماس کرد ثبت نامش نکردن .حالا باز،بستگی داره شاید ثبت نامش کنن بگن مثلا تو این هفته اصلی رو حتما بیار.بستگی داره مسئولش عقده ای باشه یا نه

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
مرسی از راهنماییتون

🍀🍀🌹