2777
2789
استرس چی داری؟

گفتم نمیدونم بت دخترم چکار کنم برا اینکه حواسش رو جمع کنه فکرم خیلی درگیره

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا شده دغدغم..... تو این اوضاع ک همه ب زیبایی انقدر اهمیت میدن..... خواهر شوهرام خوبن حداقل کاش ش ...

به این چیزا فک نکن عزیزم یه سری میوه اینام هست تو بارداری بخوری بچه خوشگل میشه توگوگل سرچ کن پیداش میکنی

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
دخترم امروز اولین امتحانشه دیکته داره تو خونه همه رو درست مینویسه ولی تو مدرسه همیشه حواسش پرت میشه ...

احتمالا استرس میگیره تومدرسه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
واقعا واسه این مسائل استرس داری شما؟ یه کم به فکر سلامت خودت باش

آخه تمام روز و وقتم شده مال رسیدگی به کارهای مدرسه‌اش کلا دیگه کم اوردم دلم برا وقتی که به خودم برسم تنگ شده تو همین چند ماه دمار از روزگارم دراورده اصلا براش مهم نیست اول فکر میکردیم مشکل یادگیری داره الان بردمش مشاوره میگن هوشش از سنش بیشتره و داره از شما سو استفاده میکنه رهاش کنید رهاش کردیم تو دو هفته یه کلمه مشق ننوشت و.... هر راهی که بگی از توضیح تشویق تنبیه و زور و... رفتم  اصلا براش مهم نیست میگه دیگه بسته نمیخوام برم مدرسه درس خوندن سخته خسته شدم دوست دارم برم پیش دبستانی و کلی بهانه دیگه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

نه بابا معلم و مدرسه رو به هیچیش هم نمیگیره

چند وقت پیش رفته بود تو دفتر به مدیر گفته بود مدرسه رو دوست ندارم نمیخوام دیگه بیام مدرسه

آخه تمام روز و وقتم شده مال رسیدگی به کارهای مدرسه‌اش کلا دیگه کم اوردم دلم برا وقتی که به خودم برسم ...

یه مدت خیلی خودتو درگیرش نکن، مطمئن باش هیچی نمیشه، حالا نمیگم کاملا رهاش کن. ولی توجه زیادی همیشه نتیجه عکس میده تازه شاید استرس خودتو به دخترت هم منتقل بشه، بی خیال دیکته یه بچه اصلا مهم نیست

یه مدت خیلی خودتو درگیرش نکن، مطمئن باش هیچی نمیشه، حالا نمیگم کاملا رهاش کن. ولی توجه زیادی همیشه ن ...

اگه کارش نداشته باشم اصلا یه کلمه نمی‌نویسه یه مدت زیاد بهش فشار نیوردم کامل از کلاس عقب افتاد بعد دید بهش خوش گذشته گفت دیگه نمیخوام درس بخونم بستمه خسته شدم