واقعا واسه این مسائل استرس داری شما؟ یه کم به فکر سلامت خودت باش
آخه تمام روز و وقتم شده مال رسیدگی به کارهای مدرسهاش کلا دیگه کم اوردم دلم برا وقتی که به خودم برسم تنگ شده تو همین چند ماه دمار از روزگارم دراورده اصلا براش مهم نیست اول فکر میکردیم مشکل یادگیری داره الان بردمش مشاوره میگن هوشش از سنش بیشتره و داره از شما سو استفاده میکنه رهاش کنید رهاش کردیم تو دو هفته یه کلمه مشق ننوشت و.... هر راهی که بگی از توضیح تشویق تنبیه و زور و... رفتم اصلا براش مهم نیست میگه دیگه بسته نمیخوام برم مدرسه درس خوندن سخته خسته شدم دوست دارم برم پیش دبستانی و کلی بهانه دیگه
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
آخه تمام روز و وقتم شده مال رسیدگی به کارهای مدرسهاش کلا دیگه کم اوردم دلم برا وقتی که به خودم برسم ...
یه مدت خیلی خودتو درگیرش نکن، مطمئن باش هیچی نمیشه، حالا نمیگم کاملا رهاش کن. ولی توجه زیادی همیشه نتیجه عکس میده تازه شاید استرس خودتو به دخترت هم منتقل بشه، بی خیال دیکته یه بچه اصلا مهم نیست
یه مدت خیلی خودتو درگیرش نکن، مطمئن باش هیچی نمیشه، حالا نمیگم کاملا رهاش کن. ولی توجه زیادی همیشه ن ...
اگه کارش نداشته باشم اصلا یه کلمه نمینویسه یه مدت زیاد بهش فشار نیوردم کامل از کلاس عقب افتاد بعد دید بهش خوش گذشته گفت دیگه نمیخوام درس بخونم بستمه خسته شدم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****