2821
2789

ما تازه اومدیم خونه جدید..چند تا ریز دیدم

۸-۷تا توی چند روز

بعد رفتم سم خریدم پرتش کردم گوشه خونه

حوصله نداشتم😝😝

بعد از فرداش دیگه سوسک ندیدم

الان ۱۵روزه ندیدم

فکر کنم ترسیدن😐😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چطورتوواون خونه میخابی ؟

من اونقدرازعنکبوت میترسم ک اونقدرجاروبرقی همه جاکشیدم کلن ریشه کن شدن🤗😥😥😥

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تمام درزو پیوندهای خونه و لای در و پنجره هر حال فکر میکنی لازمه اسپری کانن بزنن

ما دقیقا خونه مون بد تر از خونه شما بود 

لامذهبا بیرون نمودن به محض ورود مهمون دونه دونه میومدن خودنمایی میکردن 

اسپری کان چه. ماه ماندگاری داره 

زدم شبم رفتم خونه مادرشوهرم خوابیدم صبح اومدم دیدم جنازه هاشون هرکدام یه جا افتاده یه بار زدم راحت شدم 

هرچی قهرمان و چرت و پرتای دیگه زدم کار ساز نبود جز کانن

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔

سم پمادی بخر

ازین مارک معروفه چیه خانومه ساخته

هنوز استفاده نکردم غیب شدن

واقعا نیستن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

هفت هشت تا ببيني مطمين باش يه قشون هستن

چی هستن؟

پماد امحا بگیر نقطه نقطه بزن همه جا شبا رژه میرفتن لعنتیا بااین پماد ریشه کن شدن کامن هم خوبه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

سم کامن بگیر واقعا محشره من توخونه قبلیمون زده بودم یکی دوما دیگش هر چی سوسک از جاهایی که زدم رد میشود میمرد 👍👌

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

برو مغازه هایی که سم کشاورزی دارن  بهشون بگو کمکت میکنن

ما خونمون ساس داشت یعنی نمیدونی دیگه چه خبر شده بود مبلامون دیگه مجانی دادیم ببرن فقط

ولی از همین سم فروشیا پرسیدیم یه سمی دادن که واقعا خوب بود

کامن مشکی هم خیلی سم خوبیه 

منم دوماهی هست اومدم خونه جدید چند روزی میشه ک چندتای دیدم اعصابم خرده خونه قبلی داشتیم قبل از اینکه اسباب کشی کنم کلا سم کامن زدم ب هرجای ک جا گرفته بودن ۴تا سم گرفتم ۵تا حشره کش ب امید اینکه دیگه خونه جدید نداشته باشم وقتی اسباب کشی کردم هم بخاطر اینکه همه چی سم زده بودم مجبور شدم شستشوی کامل کنم ولب بازم هستن نمیدونم چکار کنم خسته شدم ازبس سم زدم و شستم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
برو مغازه هایی که سم کشاورزی دارن  بهشون بگو کمکت میکنن ما خونمون ساس داشت یعنی نمیدونی دیگه چ ...

اره منم شنیدم میگن ی سمی هست باید از مغازه ای ک سم کشاورزی دارن بگیری خیلی خوب جواب میده سریع نابود میشن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز