2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم

92 بازدید | 10 پست

حالم خوب نیست 

بیرون نمیرم شدید میخوابم شدیدا غذا میخورم احساس پوچی دارم خودمو دوست دارم بکشم ولی میترسم، حس میکنم هیچ فایده ای برای خودم ندارم میگم گووور بابای همه چی درس دانشگاه کار 

کسی همچین حالتایی داره!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم ولی کم خوابم و اصلا اشتها ندارم حس پوچی دارم وحشتناک اصلا دلم نمیخواد هیچ کاری بکنم همش بقیه رو میبینم میگم اینا چقدر انرژی دارن به چه امیدی دارن زندگی میکنن خیلی حس مزخرفیه 😞

من از وقتی درس و کارمو ول کردم اینجوری شدم 

تو چرا اینجوری شدی ؟

من تقریبا سه سال پیش به خاطره مشکلاتی افسردگیه خیلیییی شدید گرفتم طوری که الانم دارم درمان میکنم ببین همه چی به خودت بستگی داره خودت باید حالتو خوب کنی با هرچیز مثبتی من خودم با نقاشی شروع کردم و اینکه خانوادم خیلی حمایتم کردن که حالم خوب بشه و من به خاطر افسردگیم حتی نتونستم تحصیل کنم از دانشگاه انداختنم بیرون ... ببین فقد خودت میتونی حالتو خوب کنی عزیزم

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  
من تقریبا سه سال پیش به خاطره مشکلاتی افسردگیه خیلیییی شدید گرفتم طوری که الانم دارم درمان میکنم ببی ...

خودم نمیتونم کمک میخام خانوادم فکر میکنن دارم نقش بازی میکنم یا الکی میگم درک نمیکنن

من دارم ولی کم خوابم و اصلا اشتها ندارم حس پوچی دارم وحشتناک اصلا دلم نمیخواد هیچ کاری بکنم همش بقیه ...

قضیه من طولانیه از موقعی که از دانشگاه و شهر قبلیمون مشهد اومدیم شهرستان کوچیک شدید تر شد احساس میکنم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم

خودم نمیتونم کمک میخام خانوادم فکر میکنن دارم نقش بازی میکنم یا الکی میگم درک نمیکنن

ببین کاملا حستو درک میکنم من دوسال شب وروز نداشتم شبو روزم یکی شده بود و تقریبا شاید حدودسه ماهه که حالم خوب شده ببین نزار این دوره طولانی بشه وگرنه عمرته که میره  سعی کن کارایی که دوس داری رو انجام بدی فیلم ببینی فیلم خوب کتاب خوب بخونی نزار شب وروزت با خواب و کسلی بگزره البته ورزش هم خیلی موثره 

نمیتونم 😔حتی حس ندارم از خونه بیرون برم

توخونه فیلم ببین به بهانه های مختلف خودتو مجبور کن بری بیرون چون اگه طولانی بشه این دوره و جلوشو نگیری ممکنه واقعا افسردگی خیلی شدید بگیری و کلن از زندگی بیفتی سعی کن مقاله های مرتبط با شاد زیستن و افسردگیو اینارو تو نت بخونی و راهکاراشو پیدا کنی نزار این حس بد ادامه پیدا کنه