2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیاین براش گزارش بزنین گناه داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3820735/ختنه-باحلقه?postId=121647615

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دل منم گرفته ولی بخاطرزندگی ن بخاطرغربت لعنتی بخاطربی کسی

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

منم دقیقا حال شما رو دارم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

منم‌بیدارم از کمر‌درد دارم‌ب خودم‌میپیچم 😔هفته ۳۲ بارداری ام‌دیگه نمیکشم‌خیلی درد دارم کمرم پاهام ی شی راحت نخوابیدم‌چرا اخه😔😭

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
خدا بزرگه به خودش توکل کن انشالله که مشکلاتت حل بشه

بقول شوهرم اینایی که مال حروم میخورن خوب بشون ساخته و خدا کاریشون نداره راحت دارن برا خودشون زندگی میکنن اما ما که دنبال یه لقمه حلالیم داریم هلاک میشیم