2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 7 ماه که عروسی کردم کرایه خانم یک ملیون وپانقد هست، راستش یکم سخته ولی خب باید عادت کنی ما در عقد هر هفته میرفتیم اینور واونور وولخرجی چون میدونستیم بعد ازدواج سخته، الان هم ماهی یکبار ولی هفته یکبار میریم پارک راستش بعض أوقات حسرت مخورم چرا نمیتوانم اونجاهایی که میرفتم الان نمیرم ولی همسرم درک میکنم ونمخواهم بزبان بیارم تا شرمندم نشه... 

ولی خوب زندوی الان نباید اونقدر به خودمان فشار بیاریم مگه تو خانه مادر وپدری چقدر تو رفاه بودیم؟؟؟؟ 

من از اول زندگیم خونه دارم اما جهاز ندارم...آخه ما جهاز نخریدیم پولشو گذاشتیم رو هم طلاهامو فروختم ی وام مسکن هم برداشتیم ...ی خونه نقلی خریدیم...ب امید اینکه جهازو بعدا کمکم بخریم...تاحدودی وسیله خریدم ولی شیکو گرون نیستن...بازم خداروشکر...مثلا الان مبل پرده لوازم برقی سرویس چوب ندارم😉منتظرم قسطا تموم شه ب امید خدا بخرم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

اول ازدواجم یه خونه بزرگ اجاره کردیم و بیچاره مامانم هم تا خرخره جاهاز داد

البته پدرشوهرم خونه رو رفت خودش گرفت نظر مارم نخواس

بعد دو سال نتونستیم از پس اجاره اش بربیایم رفتیم یه خونه کوچیک نصف قبلی و دقیقا نصف جهیزیه ام رفت تو زیر زمین خونه مادربزرگم

اجاره خونه خیلی سخته ولی دیگه باید قناعت کرد و از خرج و برج اضافه زد

ماهی یکی دوبار میتونیم بریم شام بیرون خرید لباس و اینا هم هروقت احتیاج بشه و ضروری باشه انجام میدیم

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
من هنوز عروسی نکردم عقدم خیلی فکرم درگیره😢 ماهم خونه نداریم 

پپس عجله نکن بیای زیر یه سقف شده وام بگیر چندسال دیگه عروسی کن نیا مستاجرنشینی بخدا اصلا خوب نیست تموم وسایل خونم داغونشده3ساله عروسی کردم سالی یکبار مجبورم جاب جا بشم یهومیبینی مثل من بدشانسی میخوری یا خونه درحال خراب شدنه یا صاحبخونه پاچه میگیره یااجاره و رهنو میخوان بالاببرن