2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج همه خوشکل میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 117 پست
وا چه بد الان چندسال ازدواج کردی

پنج سال بيشتره.يبارم مش كرده بودم گفت دخترم به دلش مونده مش كنه بعدشم يه دعواي اساسي ديگه رفتم كلا مشكي كردم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من قیافرم فاکتور بگیرم اخلاقم ندارم 😂😐 اینو چیکا کنم  

راجع ب مخ زدن پسرا کتاب بخون تو نت سرچ کن اطلاعاتتو ببر بالا! اینجوری راحت میتونی کسی ک میخوایو پیدا کنیو مخ بزنی! 

پسرا# از چ دختری خوششون میاد

چطوری# میتونم مرد مورد علاقمو پیدا کنم

با# ی مرد چطوری برخورد کنم

دختر# زرنگ

واس# پسرا چ دختری جذابه

اینجوری هرچی تو ذهنته سرچ کنو خوب بخونو عمل کن .دو سه باری نمیتونی مخ بزنی ولی بعدش یاد میگیری😂😂😂موفق باشی👍😁

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
راجع ب مخ زدن پسرا کتاب بخون تو نت سرچ کن اطلاعاتتو ببر بالا! اینجوری راحت میتونی کسی ک میخوایو پیدا ...

با این قیافههههه😂😂😂😂

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨
حالا من قیافرم فاکتور بگیرم اخلاقم ندارم 😂😐 اینو چیکا کنم  

عزيزم من هيچكدومو ندارم شوهر كردم خيالت راحت

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
تازه ی بچم داره الان😂 سر ی سال کلی فعالیت داشت خاک برسرم ک نتونستم ی دوس پسر درس حسابیم تور کنم حتی ...

آره به هر چی فک کنی و واست مهم باشه انگار ازت فرار میکنه 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
آره به هر چی فک کنی و واست مهم باشه انگار ازت فرار میکنه 

بعد میگن قانون جذب بابا من ب هرچی فک کردم کاملا بر عکس شد الان فق من سینگلم بین دوستام😂😐

پس حرفه ای شدی خودت🤣🤣🤣🤣🤣

اگ حرفه ای شده بودم ک یکیشون میموند پام با همشون ی مدلم 🤣تبعیض قاعل نشدم اونام دقیقا همشون ی راهو رفتن بام😂🤣