2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 35 پست

پدر شوهر منم هیچ کاری نکرد برامون نه از نطر عاطفی نه مالی  بی اهمیت نسبت بهش ولی راضی به مریضی هم نیستم مث شما فقط شوهرم برام مهمه  هر چند پدر وظیفه های زیادی داره ولی خیلی از پدر ها انجام نمیدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟پدرشوهرت چطوره

من پدرم فوت شده ولی پدرشوهرم هرگز اجازه نداده جای خالیشو حس کنم وبخاطرهمین نمیتونم تصورکنم این موضوع رو اما اگه جای شمابودم برای اون آقا درمقام پدرشوهر ناراحت میشدم 

منم قبل ازدواج فکر میکردم میتونم دوسش داشته باشم اما هیییییچ قدمی برای یدونه پسرش برنداشت بلکه ادعاشم مارو کشت الان اهمیتی برام نداره فقط از باب ظاهر تحملش میکنم چون اونم هرجا هرچی نفعش باشه میره و بس

از چنظر براش پدری نکرده از نظر مالی یا کلا اخلاقی و این چیزا . البته بگم پدر همیشه پدره حتی اکه بدتر ...

همیشه شوهرم خودش کار کرده خرج خودشو داده نه عروسی نه خرید نه کادو نه ی لباس حتی، عاطفیم هیچی هروقت کار داره ز میزنه به پسرش

همیشه شوهرم خودش کار کرده خرج خودشو داده نه عروسی نه خرید نه کادو نه ی لباس حتی، عاطفیم هیچی هروقت ک ...

منکه گاهی فکرمیکنم شوهرم سرراهی بوده یه کیف مدرسه نداشته تو پلاستیک کتاب میذاشته میرفته مدرسه

پدر شوهر منم هیچ کاری نکرد برامون نه از نطر عاطفی نه مالی  بی اهمیت نسبت بهش ولی راضی به مریضی ...

من دورو ورم هرکیو میبینم وظیفه پدریشونو انجام میدن ایشونو میبینم شاخ در میارم