سلام بچه ها یسوال دارم اگه پدرشوهرتون هیچ قدمی برای پسرش برنداشته باشه بعد ازدواج متوجه بشی نه از نظر عاطفی نه از نظر مالی هیچ حسابی نمیشه روش کرد بعد بع خودتم پدر نداشته باشی دوست داشته باشی پدرشوهرت برات پدری کنه وای اون حتی وظیفه پدرشوهریشم انجام نداده باشه چقدر از مریض شدنش ناراحت میشین اصلا ناراحت میشین یا براتون فرقی نداره درسته ما انسانیم و از مریضی دیگران ناراحت میشیم ولی شاید بگین من چ آدم بدیم ولی من فقط فقط از ناراحتی شوهرم ناراحت شدم نه بخاطر پدرشوهرم کاش اینجوری نبود کاش کاری میکرد که منم مثل پدرم دوسش داشته باشم
پدر شوهر منم هیچ کاری نکرد برامون نه از نطر عاطفی نه مالی بی اهمیت نسبت بهش ولی راضی به مریضی هم نیستم مث شما فقط شوهرم برام مهمه هر چند پدر وظیفه های زیادی داره ولی خیلی از پدر ها انجام نمیدن
من پدرم فوت شده ولی پدرشوهرم هرگز اجازه نداده جای خالیشو حس کنم وبخاطرهمین نمیتونم تصورکنم این موضوع رو اما اگه جای شمابودم برای اون آقا درمقام پدرشوهر ناراحت میشدم
منم قبل ازدواج فکر میکردم میتونم دوسش داشته باشم اما هیییییچ قدمی برای یدونه پسرش برنداشت بلکه ادعاشم مارو کشت الان اهمیتی برام نداره فقط از باب ظاهر تحملش میکنم چون اونم هرجا هرچی نفعش باشه میره و بس