سلام بچه ها یسوال دارم اگه پدرشوهرتون هیچ قدمی برای پسرش برنداشته باشه بعد ازدواج متوجه بشی نه از نظر عاطفی نه از نظر مالی هیچ حسابی نمیشه روش کرد بعد بع خودتم پدر نداشته باشی دوست داشته باشی پدرشوهرت برات پدری کنه وای اون حتی وظیفه پدرشوهریشم انجام نداده باشه چقدر از مریض شدنش ناراحت میشین اصلا ناراحت میشین یا براتون فرقی نداره درسته ما انسانیم و از مریضی دیگران ناراحت میشیم ولی شاید بگین من چ آدم بدیم ولی من فقط فقط از ناراحتی شوهرم ناراحت شدم نه بخاطر پدرشوهرم کاش اینجوری نبود کاش کاری میکرد که منم مثل پدرم دوسش داشته باشم
شرایطی که گفتی دقیقا شرایط منه و کلاا نسبت بهش بی تفاوتم ناراحت نمیشم خوشحالم نمیشم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو مجبور نیستی همه ادما رو دوس داشته باشی.خدا اونم شفا بده.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
از چنظر براش پدری نکرده از نظر مالی یا کلا اخلاقی و این چیزا . البته بگم پدر همیشه پدره حتی اکه بدترین باشه احترامش واجبه . دشمن آدم هم مریض بشه بالاخره ادم ناراحت میشه
بقول معروف تو منی یا من تو...... دوماه پیش بیمارستان بستری بوووود حاااالم داغوووون بود.شبا نمیتونستم بخابم و عیادت رفتنی فقط گریه میکردم.البته برامن خیلی خوبی کرده من خیلی دوسش دارم.
من نمیدونم ناراحت میشم توی این شرایط یا نه. با اینکه پدر شوهرم مثل مال شما هیچ حمایتی نمیکنه. من فقط وظیفه دارم احترامشون و بگیرم. و اینکه جلو پسرشون و نگیرم از خدمت کردن به پدر و مادرش. ولی ممکنه مریض بشه از ته دلم ناراحت نشم چون احساس قلبی ندارم بهشون