2777
2789
عنوان

مرگ بر این رژیم

818 بازدید | 31 پست

وای بچه ها دوماهه تو رژیم هستم فقط نمیدونم چرا شبها از عصر تا ساعت ۱۱ دیگه نمیتونم دوام بیارم  ۸۱ بودم شدم ۷۶ کیلو  ۶ کیلو باید کم کنم همش تو شکمم هست تو رو خدا بگید چه کار کنم این رژیم لعنتی رو خوب رعایت کنم

اوووف خیلی سخته

هدیه من ب شما ۲۰ تا صلوات با زدن گزارش این تاپیک.. زدین لایک کنین ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3671029/میخوام-تو-این-ظرف-ژله-درست-کنم-عکس-بیاین-کم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فک کردم ی چیز دیگه رو میگی خخخ.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

وا فک کردم میخوای بترکی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

دو تاپیک آخر منو بخون

من شده تو یه روز خودمو با دوتا سیب و یه پرتقال سیر سیر نگه داشتم همش بخاطر نکات انگیزشیمه همشو توضیح دادم

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
عزیزم الان میترکی  گذاشتن پست سیاسی ممنوعه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه