2777
2789
عنوان

شیرخشک

86 بازدید | 15 پست

سلام من چندروز بعد زایمانم متوجه شدم شیرم کمه و دخترم سیر نمیشه کمکی بهش شیرخشک بیومیل میدم اما الان خوندم آپتامیل خیلی خوبه برای رشد نوزاد تا الانم خداروشکر رشد دخترم خوب بوده با شیر بیومیل هم مشکلی نداشته الان بنظرتون از این به بعد آپتامیل بدم بهتر نیست؟!اینجا کسی کمکی به بچش شیرخشک میده اگه میده چه نوع شیرخشکی؟؟!!

من خودم آپتامیل میدم وراضی ام با دکترش مشورت کن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی ب بچت سازگاره اصلا عوضش نکن.ممکنه اسهال یا یبسش کنه.بیومیل خیلی شیر خوبیه

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
من آپتامیل  میدم ولی سعی کن شیر خودتو کم زیاد بدی خودش میاد حیفه، اینو هم بگم اپتامیل به دخترم ...

شیر خودمو تا جایی که بدونم سیر میشه میدم ولی مجبورم در روزی دو سه بار هم شیرخشک بدم بهش

منم اپتامیل شنیدم خیلی خوبه ولی اگ به بچت بیومیل میسازه چرا میخای عوض کنی؟

نمیدونم الان یهو تو مجله نی نی سایت دیدم از خوبیای اپتامیل میگفت ذهنم درگیر شد ولی خب پشیمون شدم همون بیومیل رو بش میدم تا الانم بهش ساخته