2777
2789
عنوان

میشه بیاید

32 بازدید | 11 پست

شوهرم از 7صبح رفته سرکار هنوزم نیومده همیشه نهایت 5 خونه است اصلا هم زنگ نزده فقط خودم 8 زنگ زدم گفت کار پیش اومده دارم دیوونه میشم هم خیلییییییییییییی عصبانیم هم نمیخوام دعوامون شه چکار کنم وقتی اومد

خدایا تنها نذار دلی را که تنها امیدش تویی
خب دوباره زنگ بزن بگو نگرانشی 

آدم بداخلاق و کم حوصله ایه زنگ بزنم میدونم برخورد خوبی نخواهد داشت منم واقعا دارم کم میارم با این کارش تا حالا عصبانی بودم حالا دارم گریه میکنم اصلا نمیدونم چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا حالم خوب نیست وقت خوبیم نیست که بتونم با کسی درددل کنم اما خیلی بده که وقتی یه نفر اینجوری به کمک نیاز داره فقط میان میبینن میخونن و میرن

منم مثل تو غریبم اما شوهرم تنهام نمیزاره .کلا بد اخلاقه اصلا نمیشه باهاش حرف بزنی

ممنون که هستی انشاالله خدا هرچی میخوای بهت بده

شوهر خودخواه من معلوم نیست کی بیاد اصلا دلم نمیخواد دیگه ببینمش

ممنون که هستی انشاالله خدا هرچی میخوای بهت بده شوهر خودخواه من معلوم نیست کی بیاد اصلا دلم نمیخواد ...

این چه حرفیه عزیزم ممنون توهمینطور.عزیزم ی بار مثل خودش برخورد کن 

یعنی چکار کنم

الان بگیر بخواب شامم بزار تو یخچال لامپارو هم خاموش کن با خیال راحت بخواب فردا اصلا باهاش حرف نزن وقتی ببین بهش توجه نمیکنی خودش دلیلس میپرسه توهم بگو عین خودت رفتار میکنم ببین خوبه زنتم بردت ک نیستم شریک زندگی یعنی توهر چیزیت شریکم وقتی میخوای دیر بیایی ی پیامک بزن بگو من فلان کار پیش اومدع دیر میام

من حتی شامم نخوردم  

بعضیا خیلی خودخواهن

ممنون از راهنماییت خانوم من کلا همیشه با همه چی کنار میام فکر کنم همین باعث شده اینجوری رفتار کنه