2777
2789
عنوان

‌کار درمنزل

139 بازدید | 6 پست

خیلی دنبال کار در منزل گشتم چون ما شهرستانیم اصلا نیس. یکی بهم تریکو بافی پیشنهاد داد. بنظرتون خوبه؟؟فروش داره؟؟ 

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

باید ببینی شهرتون فروش داره

و اینکه چیا لازم داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3819732/تارت-یخچالی-و-کیک-یخچالی?postId=121614957

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیتونم اینترنتی بفروشم؟

میشه

ولی کم اعتماد میکنن

باید داخل دیوار و ...سفارش بگیری

یا نمیدونم کجا میشه دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میشه ولی کم اعتماد میکنن باید داخل دیوار و ...سفارش بگیری یا نمیدونم کجا میشه دیگه

بنظرتون کاره دیگ ای هس بتونم انجام بدم؟؟

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
بنظرتون کاره دیگ ای هس بتونم انجام بدم؟؟

کیک بلدی سفارش بگیری از جایی