ای بابا رابطه ای که تموم شده رفته رو بذار بره کلا فراموش کن اون آدم اگه آدم مناسبی بود الان باهم بودید
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
میترسم بخاطر مشکلات خانوادگی به کسی اعتماد کنم ولی ممنون که راهنمایی کردی
اگه نتونی هیچوقت به هیچکس اعتماد کنی زندگیت تا ابد بهت زهر میشه به همه بدبین نباش
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
حتما با یه مشاور صحبت کن تا دیدت کلا عوض شه. ازدواج اگه با آدم درستی باشه از شیرین ترین تجربه های زندگیه بعدا روزی صد بار خداروشکر میکنی که اون قبلیا از زندگیت رفتن بیرون تا به این آدم برسی
ینی مشکلات غیر از روحی هم تحملشون با ازدواج بهتر میشه؟شوهر خوب هست؟اونکه اصن یادم نمیره فقط کمتر بش ...
100 درصد همه چیز بهتر میشه وقتی کنار یه آدم خوب باشی