2777
2789
عنوان

بکش و خوشگلم کن😓

790 بازدید | 37 پست

سلام سلام احوال شریف؟

دوستان چندتا سوال دارم خدمتتون، نظرتون راجع به لیفت مژه و میکرو بیلدینگ ابرو(فقط پر کردن جای خالی خیلب طبیعی باشه)چیه؟ درد داره میکرو؟ میشه از بی حسی استفاده کرد؟

کلا اطلاعاتی دارید بدید من هیچ اطلاعاتی از خوشگلاسیون ندارم،ضرر هاشو بگید و طریقه انجام

من ارتودنسی کردم خیلییی اذیتمممم.اطرافیانم میگن بکش خوشگلم کن تحمل کن😖😖😖😖

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عنوانت داغونم کرد😐

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

منم ارتودنسی کردم سوم راهنمایی بودم، الان چند ساله باز کردم فقط پشت دندونم یکم مونده سیم،تحمل کن دردش یکی دوروزه اس

من دو روز پیش اکستنشن مژه انجام دادم خوب شده راضیم،قیافم خوشگلتر شده چون آرایشم نمیکنم بهم میاد

اکستنشن خوبه یا لیفت مژه؟ اکستنشن عفونت میکنه؟ درد نداره فک کنم آره؟

منم آرایش نمیکنم زیاد نهایت یه کرم

وای منم می خوام ارتودنسی کنم خیلی دردداره؟؟ مال شماچجوریه ازاین نامرئیاس؟؟ 

یه چیزی میشه دیگه!!!غصه هاتوبس کن...
منم ارتودنسی کردم سوم راهنمایی بودم، الان چند ساله باز کردم فقط پشت دندونم یکم مونده سیم،تحمل کن درد ...

عهه چند سال روی دندونت بود؟به من گفت۱۸ماه. ولی اون سیم پشت دندون مادام العر باید بمونه، اذیت میکنه اون سیم ه مادام العمره؟ راستی نخ دندون هم میکشیدی وقتی ارتودنسی داشتی؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
وای منم می خوام ارتودنسی کنم خیلی دردداره؟؟ مال شماچجوریه ازاین نامرئیاس؟؟ 

نه. نامریی نیست. اوایل درد داره،،بله😖