2777
2789
عنوان

ینی شوهرم شک داره ب داداشش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم پسر۴ساله هم داره

الان تازه چشش باز شده تو رو دیده؟؟🙄🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
برادر شوهرت کرم داره  مجرده؟؟؟؟ به شوهرت بگو تو انقدر تکی که من تو رو باکسی مقایسه نمیکنم در ...

ن متاهله 

میگم بد نیس یا نه خوشم نمیاد 

اصن تعریف نمیکنم اونوخ بدتر میشه

اره عزیزم پسر۴ساله هم داره

منم سر یه موضوعی چند وقته رو پسر خواهرش حساس شده تو یه فیلم به من چشمک زده حالا یابامنظور بی منظور کلا بهش سلام نمیکنم جایی که اون هس یجوری میشینم اون منو نبینه حرف نمیزنم کلایجوری کن نبینتت چون زن داره پسفردا اگه زنش حساس شه برات حرف درمیاد

تو جمعی اگه ازت بچه رو خواست اگه دور بودی بده شوهرت بهش بده بچه رو خودت مستقیم نده از حساسیت شوهرت کم میشه 

و به حرفت گرفت مستقیم بهش نگاه نکن سرتو بنداز زیر و سرد و کوتاه بگو 

همش تو جمع به شوهرت بچسب

قوی باش عزیزم دوبار سرد رفتار  کنی دمشو کوتاه میکنه

بیچاره شوهرت خیلی حس بدیه ادم حس کنه برادرش به زنش چشم داره

منم سر یه موضوعی چند وقته رو پسر خواهرش حساس شده تو یه فیلم به من چشمک زده حالا یابامنظور بی منظور ک ...

من کلا کم حرفم با مادرشوهرم اینا بزور حرف میزنم چ برسه ب برادرشوهر

در جواب اکثر شوخیاش یا حرفاش سعی میکنم فقط لبخند کوچیک بزنم ولی کم نمیاره

من کلا کم حرفم با مادرشوهرم اینا بزور حرف میزنم چ برسه ب برادرشوهر در جواب اکثر شوخیاش یا حرفاش سعی ...

بهش اون لبخند کوچیکم نزن سرتو بنداز زمین و بگو نمیدونم کلا شوخی کرد نگاهش نکن وجوابشو نده

من کلا کم حرفم با مادرشوهرم اینا بزور حرف میزنم چ برسه ب برادرشوهر در جواب اکثر شوخیاش یا حرفاش سعی ...

کلا اصلا بیتفاوت باش برویه گوشه سالن بابچت سرگرم شو یابرو پیش شوهرت به شوهرت توجه کن که فکرای بدنکنه

تو جمعی اگه ازت بچه رو خواست اگه دور بودی بده شوهرت بهش بده بچه رو خودت مستقیم نده از حساسیت شوهرت ک ...

اخه هال۴۰متری همه نزدیک هم مبشینیم بچه راه بیفته راحت میشم اونوخ خودش میره بغلش

من تا حالا خودمو زدم ب اون راه ک انگار هیچی از کاراشو نمیفهمم ولی پریروز سر سفره فقط پیش من جای خالی بود اومد نشست شوهرمو کارد میزدی خونش درنمیومد فقط سوپم رو خوردم خواب بچه رو بهونه کردم رفتم اتاق تا سفره جمع شه تو آشپزخونه بقیه شامم رو خوردم

تو جمعی اگه ازت بچه رو خواست اگه دور بودی بده شوهرت بهش بده بچه رو خودت مستقیم نده از حساسیت شوهرت ک ...

اره والا اگ اونم نیتش این نباشه میفهمم شوهرم چ عذابی میکشه

2790
2778
2791
2779
2792