2789

ناامیدنشو عزیزم ...انشالله ب وقتش ی نی نی خوشگل میاد تو زندگیتون

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانما شما چند وقت قبل موعدتون درد سینه دارین؟من اصلا نداشتم ولی الان ۲۴ موعدمه و شروع شدن یعنی مربوط ب بارداریه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم

شوهرت بعد از عمل آزمایش اسپرم داده که وضعبت اسپرم ها چطوره؟؟

صبحا یکم جنسینگ با عسل طبیعی مخلوط کنید خودتو شوهرت بخورید قرص ویتامین دی هم بخورید

خودتم فست فود و هله هوله مثل چیپس و پفک  و چیز هایی که با آرد سفید درست میشه مثل ماکارانی و بیسکوییت و نان سفید نخور

ترشی جات و گوشت گاو و مرغ هم نخور

بجاش ترکیب سیاه دانه با عسل خوبه،  گرمیجات، نخود و لوبیا گوشت گوسفند