2777
2789
عنوان

مانتو ترک عید

6995 بازدید | 9 پست

این کار هم تعدادش کمه و هم کار فوق العاده خاص و شیکه...چطوره خوشگلا؟😎😍

جنس:یاخما ترک زیره حریر💎🔱
سايزبندي: دو سایز فري(مناسب سایز 46-36)

رنگ بندي: مشکی،سرخابی، کرم، مرجانی،نوك مدادي، آبی،نقره ای
قیمت:۳۲۸ت

جهت خرید تماس بگیرید و یا داخل تلگرام و واتساپ پیام بدید که بقیه مدل ها رو بفرستم براتون ۰۹۳۰۵۶۲۶۴۴۷

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی نازه من طوسیشو دارم قیمتتونم مناسبه من گرونتر گرفتم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪
مرسی عزیزم

وای فک کردم زدی ۲۲۸😂 من ارزون‌تر خریدم ولی خیلی خوشگله 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪