2821
2789
عنوان

شیر دهی

56 بازدید | 11 پست

خواهرم تازه زایمان کرده سینه هاش خیلی سفت شدن بچش اصلا نمیتونه مک  راهی بلدید واسه نرم شدنش

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
حوله گرم کنن

ممنون گلم این کارم کردن نتیجه نداده

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون گلم این کارم کردن نتیجه نداده

خب پس شیر دوش بگیره از این دستی ها 

بدوشع شیرشو

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
یکم بدوشه شیرشو تا سینش خالی بشه

اخه میدوشه ام بیشتر سر سینش سفت تر میشه

با دست میدوشه؟

هم دست هم شیر دوش

شیرش زیاده؟

فعلا که ۴ روزه زایمان کرده ولی مشخصه زیاده چون سینه هاش خیلی بزرگ شده و سفته،خدا خیرت بده باز جواب میدی

فعلا که ۴ روزه زایمان کرده ولی مشخصه زیاده چون سینه هاش خیلی بزرگ شده و سفته،خدا خیرت بده باز جواب م ...

اگ زیاده ک باید با دست بدشه تا وقتی ک یکم خالی بشه منم خودم همین حالو داشتم

میتونـی از من تقلید کنیـ ولی نمیتونیـــ من باشی!:)

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش