2777
2789
عنوان

روط مادر

143 بازدید | 8 پست

خوب دوستان، روز مادر از اونچه که فکر میکنین نزدیکتره 

حالا تازه عروس چی باید بگیره یه مادر شوهر و شوهر چی بگیره به مادرخانوم 

باهم میگیریم . اینجوری نوشتم که متوجه بشید اولین روز مادره که کنار همیم

تازه این ماه تولد دو تا خواهرام ، تولد دختر عمو ، عروس برادرشوهر ، عروسی خواهر، روز مادر ها و ولنتاین هست .پدرمون درمیاد از نظر مالی . چی بگیریم خوبه واسه مادرا ؟

تولد دختر عمو و عروس خواهر و عروس برادر شوهر چرا کادو میدی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد دختر عمو و عروس خواهر و عروس برادر شوهر چرا کادو میدی 

عروسیه برادر شوهر ، عروسیه خواهر 

خوب تولد بگیرن باید کادو بدیم دیگه . نمیشه که بریم مثل کدو بشینیم

یکی دو ماه با همه قهر کن بعد از عید دوباره آشتی کن😂😂😂😂

بهترین راهکار

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

آخه اینجوری که نمیشه نظر داد .ما که اوضاع مالی شما رو نمیدونیم چجوریه؟ ما که نمیدونیم اونا واسه تولد شما چه چیزایی واستون خریدن؟ نمیدونم روابطتون چقدر صمیمیه؟

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

یکی دو ماه به کشور مغولستان پناهنده شو بعدش یه مدت برو تو غارهای چچنستان مخفی شو تا آبا از آسیب بیفته بعدش خلاص شدی برگرد ایران بگو دینتو تغییر دادی به بودایی و تا آخر عمر ریاضت بکش . چیه خب هرچی باشه این همه استرس که بهتره  

البته اونایی که عروسی دارن که با توجه به اینکه نزدیک‌هستن مسلما باید طلا بدید . ولی برای بقیه مناسب ها میتونید باتوجه با اوضاع مالیتون و میزان رابطه تون کارت هدیه بگیرید.

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد