2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون خانم فاطمه زهرا بشم‌.ولی غصه چهارشنبه  منو گرفته امروز از صب دارم گریه میکنم .اخه اش میپزن .همه جمع میشن خونه مادرشوهرم اینا .من نی نی ندارم نگاه هشون عذابم میده .جاریم حامله اس .همشون بچه دارن .بجز ما .خیلی حالم بده .نمیتونم نرم نمیشه .ولی غم بزرگ دارم تو سینه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
خب روز شهادت روز اخرشه

اره اما بخاطر اینکه خیلی جاها دیدم تا سوم حضرت مراسم عزاداری میگیرن.ولی الان سرچ کردم زده بود تا همون چهارشنبه:)

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود، ز هر چه رنگ تعلق پذیرد، آزاد است..
قربون خانم فاطمه زهرا بشم‌.ولی غصه چهارشنبه  منو گرفته امروز از صب دارم گریه میکنم .اخه اش میپز ...

عزیزم

انشاالله ب حق این روزای عزیز شمام نی نی دار میشی

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒
قربون خانم فاطمه زهرا بشم‌.ولی غصه چهارشنبه  منو گرفته امروز از صب دارم گریه میکنم .اخه اش میپز ...

وقتی تو جمعی انقدر توجه به نگاه ادما نکن یک

دو اینکه یه جوری وانمود کن که خواسته دل خودتو شوهرته که بچه نمیاری فعلا و صلاح نمیدونی

سه امیدوارم این دفعه که سر آش حاضر شدی شوهرتم رضایت بده سریعتر و حاجتتو بگیری ،ولی حتما بزار خودش ازت بخواد یهو اشتباه نکنی یواشکی باردار بشی اصلا تبعات خوبی نداره🌷🌷🌷💚💚💚