2777
2789
بيمه چي؟؟؟ چيكار ميكنن دقيقا

یجور بیمه ست دیگه. بیمه کمک رسان sos. مثل پاسارگارد پارسیان. یجور بیمه تکمیلیه که انفرادیه 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂من که همیشه تو سایتم بپرس اگه بتونم حتما جواب میدم

يبار منشن كردم تو تاپيكم نيومدي گفتم لابد نمياي دگ

ببين من اخر فروردين كنكور ارشد دارم

زبان قبلا رفتم ولي خييييييلي يادم رفته خيليا

حالا خيلي تحقيق كردم ديدم خصوصي برم بهتره

پيش يه استاد خوب ميرم خصوصي جلسه اي ٧٠ت ١٦جلسه برم تا كنكور

اين كتابارو باهام كار ميكنه بنظرت خوبه؟؟؟؟

يبار منشن كردم تو تاپيكم نيومدي گفتم لابد نمياي دگ ببين من اخر فروردين كنكور ارشد دارم زبان قبل ...

شرمنده حتما متوجه منشن نشدم و با بقیه پاک کردم

۵۰۴ که واسه واژگانه، خیلی هم معروفه و اکثر کلمه ها رو داره

اونیکی کتاب هم که واسه گرامره و حقیقتش آشنایی ندارم نسبت بهش ولی حتما چیز خوبیه که یه استاد به عنوان کتاب کار در نظر گرفته

ولی خودم کتاب گرامر نوشتهBetty Azar رو داشتم عالی بود!!!!!! حتی برای ارشد دادم برادرشوهرم خوند و قبول شد و دیگه هم پس نداد😩

شرمنده حتما متوجه منشن نشدم و با بقیه پاک کردم ۵۰۴ که واسه واژگانه، خیلی هم معروفه و اکثر کلمه ها ر ...

دشمنت شرمنده عزيزم

٥٠٤ خوبه ولي خداييش سنگينه لغاتش.

كتاب خوبيه به نظر خودمم

ولي بنظرت تا كنكور ميتونم به يجاهايي برسم؟؟؟

بهم گفته هفته اي ٤ درس از ٥٠٤بخون

٤٢ تا درسه

دشمنت شرمنده عزيزم ٥٠٤ خوبه ولي خداييش سنگينه لغاتش. كتاب خوبيه به نظر خودمم ولي بنظرت تا كنكو ...

حتما میتونی

زمان دانشگاه من یه اپ بود به اسمanki، من رو لب تاپ نصب کرده بودم واسه حفظ کردن لغات عالی بود، یعنی تا کلمه رو تو کله ات فرو نکنه ول نمیکنه😂😂