2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 26521 بازدید | 106 پست
من رفتم ارتیمان زیاد حالیشون نیست یه بابایی بود که فوت شده ولی بری ارتیمان چند تا دعا نویس هست بهتو ...

من یکیو میشناسم ب اسم میرعلی یا مهرعلی معروفم هست تو همون ارتیمان ولی میگن دیگ کار نمیکنه مگر وقت بگیرن...ولی شمارشو ندارم اگر کسی داشت بفرسته برام ممنون

سلام عزیزم،سلام عزیزم. من کامنتتون رو زیر یه پست دعانویس خوندم. اگر دسترسی دارین. منم مثل خواهرت، میتونین شماره ی دعانویس بابایی یا مهرعلی رو از ارتیمان بهم بدین؟ یا ادرس دقیقشو ،من یه دخترم چند ساله درگیریم خانوادگی خواهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکیو میشناسم ب اسم میرعلی یا مهرعلی معروفم هست تو همون ارتیمان ولی میگن دیگ کار نمیکنه مگر وقت بگ ...

سلام عزیزم. شما پیش اقای مهر علی یا باباییرفتین برای دعا؟ اگر شماره ای ازشون دارین میشه به منم بدین

ببخشید شماره نداره؟ اخه من راهم‌خیلی دوره

،سلام عزیزم. من کامنتتون رو زیر یه پست دعانویس خوندم. اگر دسترسی دارین. منم مثل خواهرت، میتونین شماره ی دعانویس بابایی یا مهرعلی رو از ارتیمان بهم بدین؟ یا ادرس دقیقشو ،من یه دخترم چند ساله درگیریم خانوادگی خواهش میکنم

زاغه سیمین.اولا خوب بود الان همه دغل باز شدن.روستای ارتیمان تو شهرستان تویسرکان اقای بابایی معرکه اس ...

عزیزم این شماره منه 09022960486تو‌رو قرآن بهم پیام بدید من یک مشکلی دارم باید برم پیش این اقا