2777
2789
عنوان

روز۹ انتقال

220 بازدید | 39 پست

سلام دوستان روز ۹انتقال هستم .کسایی ک انتقال داشتن بیان .من دوروز پیش درد داشتم زیاد الان خوبم فقط گاهی وقتا زیر شکمم سمت چپ یه نقطه درد میگیره .طبیعیه؟

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دور نافم تیر میکشید گاهی سینه هام تیر میکشید گاهی هم زیر دلم ولی خیلی محسوس نبود

روز چندی؟.من فقط روز ۷و ۸درد داشتم شدید 

اره منم همینجوری بودم مثبت بود من سمت راست درد میگرفت

واقعا؟نقطعه ای درد میکرد؟فقط یه روز اونم نمیدونم ۷ بود فک کنم از درد ب خودم میپیچیدم و تهوع گرفتم .ولی الان فقط یه درد کوچولو 

واقعا؟نقطعه ای درد میکرد؟فقط یه روز اونم نمیدونم ۷ بود فک کنم از درد ب خودم میپیچیدم و تهوع گرفتم .و ...

اره من حدود دوروز درد داشتم و تبو لرز کردم بدش دیگ خوب شدم یکم ترسیدم گفتم نکنه ذفع شده رفتم از دادم دیدم مثبته الانم ی قند عسل تودلمه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم من با اولین میکرو باردار شدم فردا میرم تو 8 هفته

عزیز دلم خداروشکر .منم بار اوله میکرو کردم .مشکلتون چی بود؟من شوهرم کم تحرکی و مورفو افتضاح .جنینامم سه تا گرید سی انتقال دادن .ولی از وضعیت رحمم خیلی راضی بودن 

اره من حدود دوروز درد داشتم و تبو لرز کردم بدش دیگ خوب شدم یکم ترسیدم گفتم نکنه ذفع شده رفتم از دادم ...

خداروشکر فدات .روز چند آز دادی؟من گفتن ۱۶ روز بعد .دلم میخواد زود بفهمم

اره من حدود دوروز درد داشتم و تبو لرز کردم بدش دیگ خوب شدم یکم ترسیدم گفتم نکنه ذفع شده رفتم از دادم ...

استراحتت چجوری بود؟

عزیز دلم خداروشکر .منم بار اوله میکرو کردم .مشکلتون چی بود؟من شوهرم کم تحرکی و مورفو افتضاح .جنینامم ...

ممنونم منم شوهرم دی ان ای اسپرم مشکل داشت کلا 4تا جنین تشکیل شد سه تا گرید aیکی bدوتا aبرام انتقال دادن اون دوتا روهم فریز کردم الهی شکر باراول جواب گرفتم خودمم هیچ مشکلی نداشتم روحیه م هم عاااااالی تر از عااااالی بود روز 14 انتقال آز دادم کع میشد موعد پری بتام 385بود