2777
2789
چرا با ماها اینکارو کردن ذوق هیچیو نداریم

من به این نتیجه رسیدم فقط خودت میتونی حال خودتوخوب کنی واز هیچ کس نباید توقع داشته باشی،امتحان کن وشروع کن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به این نتیجه رسیدم فقط خودت میتونی حال خودتوخوب کنی واز هیچ کس نباید توقع داشته باشی،امتحان کن وش ...

چی بگم من دوباره باید خونه نشین شم با این اوضاع اقتصادی حقوق شوهرمم کفاف نمیده با یه بچه که خدا داده دارم روانی میشم

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...
فدات شم اسمشو چی میزاری؟

وای این اسم انتخاب کردن خیلی سخته 

باورت میشه هنوز هیچی😂

سلین، دلوین، برکه، گندم، رسپینا، دسپینا، و هزاران اسم دیگر 😂😂

اما شوهرم اسم برکه  و دوست داره 

شما چی انتخاب کردین؟

خدایا شکرت🙏🏻🌱

وای این اسم انتخاب کردن خیلی سخته  باورت میشه هنوز هیچی😂 سلین، دلوین، برکه، گندم، رسپینا، دس ...

من گیسو دوست دارم اگه شوهرم قبول کنه  

آره شاغلم ولی دیگه اگه بتونم یه ماه دیگه بیام

منم شاغل بودم وبعد بچه هام دیگه نرفتم،باور کن مادر بودن زیبترین وناب ترین احساس دنیاست که خدابهت هدیه کرده،وقتی مادر میشی قسمتی از مغز که هیچوقت دیگه فعال نمیشه کارمیفته وکلی احساس روتجربه میکنی که هیچ رمان دیگه ای اونها رونمیفهمیدی،بزرگ میشی وبه تمام معنا از خودگذشتن به خاط وجودی دیگر روباجون ودل پذیرامیشی،ودیگه اینکه از نظر مال اگه واقعا به خدا توکل کنی معجزه هاش رومیبینی،ماهمون حقوق کارمندی داریم ولی اتفاقات خیییلی خوب کاری وتجصیلی برای همسرم افتاد که واقعا رشد کرد وهمه چیز خونمون برکت،انگار ازش کم نمیشه که بخوایم دوباره بخریم

منم شاغل بودم وبعد بچه هام دیگه نرفتم،باور کن مادر بودن زیبترین وناب ترین احساس دنیاست که خدابهت هدی ...

دعا کن واسم

دعا کن واسم

چشم عزیزم قابل باشم دعات میکنم،انشاالله بهترین روزها روپیش روداشته باشی وهمیشه سالم وشادوخانوادتون پراز عشق

2790
2778
2791
2779
2792