2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش بحالت اینقدر اوضاع اقتصادی و اینا خرابه که هیچ ذوقی واسم نمونده

من هر سال از اول اسفند دنبال کارای عید میدوویدم 

همش پاساژ گردی و خرید 

اما امسال فندوقم هست نمیشه 

زایمانمم اوایل اسفنده نمیشع برم خرید😅

عوضش دختر نازم جای همه چیو برام پر میکنه 

خدایا شکرت🙏🏻🌱

من حال وهوای قبل عید رودوست دارم،شوروهیجان وتکاپوی مردم تالحظه سال تحویل حالم روخوب میکنه

منم همیشه این چیزا حالمو خوب میکرد اما الان امسال خیلی حالم بده

دعا کنید دخملم سالم بیاد تو بغلم...
من سه چهار ساله ذوقشو ندارم ...کلا بدم میاد از دیدوبازدید از انالیز شدن از اینکه از تنهاییم دور شم

اصلا حس میکنم همه افسردهع شدیم

منم همیشه این چیزا حالمو خوب میکرد اما الان امسال خیلی حالم بده

من خودم به خاطر اتفاقاتی که توکشور افتاد وهممون میدونیم شاید نزدیکدوهفته زندگیم مختل شده بود وهیچ حسی نداشتم به خاط دوتابچه کوچیکم به زور غذادرست میکردم ازبس غصه خوردم وگریه کردم همش سردرد داشتم تازه چند روزه بهتر شدم ودارم به چیزای خوب فکر میکنم،ودعا روجز برنامه زندگیم محکم قرار دادم تابهم آرامش بده،میدونی خوشحالی مردم خیییلی شادم میکنه،نزدیک عید بیشتر خوشجالی وذوق رومیبینم وتوروحیه من اثر میزاره وبوی خوش بهار وشکوفه درختان واقعا روحیم روعوض میکنه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
من خودم به خاطر اتفاقاتی که توکشور افتاد وهممون میدونیم شاید نزدیکدوهفته زندگیم مختل شده بود وهیچ حس ...

خیلی خوبه که حالت خوب شذه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز