2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 30 پست
منم مثل تو هستم از اون بدتر که چند تا مناسبت هم در پیش داریم برای اقوام خیلی مهم ودرجه ۱ ومتاسفانه ب ...

مرسی گلم توکل بخدا فدات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای امون ازاین گرونی حداقل قبل این گرونی بازبهتربودالان دیگه داریم زیربارمشکلات اقتصادی له میشیم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
اسی خودت هم شآغلی‌ ؟ درامدت بالاست؟ خانواده همسرت کمک بهتون میکنن؟

آره گلم من مدرس هستم تو آموزشگاه تدریس میکنم ولی درآمدم ماهی پانصد اینا بود اون موقعها بهتر بود وضع با اینکه اونم خرج خونه میشد ولی خوب برای خودم پول تو جیبی میمون الان بخاطر بارداری دو کلاس دارم هفته ای سیار می رم اونم پولش میشه ۳۶۰ هزار تومن که بعد عید بهم میدن خانواده همسرم به هیچ وجه کمک نمیکنن اگه کمک میکردن تو اوایل ازدواج کلی قرض نمی کردیم گاهی مامانم کمی پول میده ۱۰۰ اینا البته اونم دوست ندارم بگیرم چون پس نمیتوانیم بدیم  دو ساله عروسی کردیم هنوز اقساط وسایل خونه و قسط ماشین میدیم یه دونه حلقه ازدواج مونده برام همشو فروختیم کلی قرض کردیم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
از اونایی هستید که کادو زیاد میدن؟

نه چند تا باید کادو بدم عیدی که در راه بدم.هدیه روز مادر وپدر.سر عقد به فامیل باید پول بدم.عروس دوماد پاگشا کنم.وسیله برای خونه بخرم.لباس عید.ومجلس برایذخودمو بچه هام.وغیره.که.خودش یه کوه هزینه هستش.

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
وای امون ازاین گرونی حداقل قبل این گرونی بازبهتربودالان دیگه داریم زیربارمشکلات اقتصادی له میشیم

آره پارسال بهتر از این بود

نه چند تا باید کادو بدم عیدی که در راه بدم.هدیه روز مادر وپدر.سر عقد به فامیل باید پول بدم.عروس دوما ...

آره بابا کلی هزینه در پیش داری توکل بخدا

آره بابا کلی هزینه در پیش داری توکل بخدا

هر وقت صداش کردم بی جوابم نزاشته.من همیشه شکر گزار خدای متعال هستم.تو اوج ناامیدی.دل شکستگی.بدبختی کمکم کرده.نشونم داده بی پناه نیستم.همیشه هم به خدای سبحان میگم‌خدایا شکرت.چون واقعا دوستم داره.

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

از مامانت پول نگیر اسی جان شوهرت ببخشید بد عادت میشه من الان ده ساله شوهر کردم اوایل اشتباه میکردم پول قرض میگرفتم می گفتم خب میده دیگه ولی پس نداد گفت وظیفه دارن خب کمک کردن پول چی رو بدم حالا من موندم و کوهی از قرض به مامانم خودش زن بیوه هست هر بار میگه دستم تنگه انگار پتک تو سرم میزنن