2777
2789

من تادلت بخاد دیدم😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن دیروز دیده ولی نمیدونه جن بوده برام تعریف کرد ولی خودش عادی بودوهست 

سلام .. این عادیه بچه های زیر ده سال راحت تر میبینن چون پاک و معصوم هستن جلو چشمشون میان

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
پسرمن دیروز دیده ولی نمیدونه جن بوده برام تعریف کرد ولی خودش عادی بودوهست 

چی دیده که فکر میکنی جن بوده شاید  تو خونه از این چیزها گفتین اینم کوچولو داره مثل شما میگه 

سلام .. این عادیه بچه های زیر ده سال راحت تر میبینن چون پاک و معصوم هستن جلو چشمشون میان

قبلا چیزی نمیگفت دیروز گفت کفشش مدل سم بود بعد تونت دنبال کفش مدل سم میگشت درعین حال میگفت لباسش کهنه بود کفشش باحال 

چی دیده که فکر میکنی جن بوده شاید  تو خونه از این چیزها گفتین اینم کوچولو داره مثل شما میگه&nbs ...

نه عزیزم توخونه ما حرف این چیزا نیست باباباش رفته مسافرت تو پنج شنبه جمعه دیروزم تعطیل بود پمپ بنزین دیده بود میگفت یه زن بود کفشش مثل سم بود لباسش کهنه بود نترسیده بود اصلا نشست برنامش رودید یه دفعه یادش افتاد گفت درحدتعریف معمولی

قبلا چیزی نمیگفت دیروز گفت کفشش مدل سم بود بعد تونت دنبال کفش مدل سم میگشت درعین حال میگفت لباسش کهن ...

اره .. زیاد حساس نشو و بهش نگو تکرار کنه یا ازش نخوا برا کسی تعریف کنه بزار فراموش کنه .. اگه صحبتش هم شد از مهربونی هاش بهش بگو خیلی مهربونه و خوبه فقط بگه بسم الله .. بچه های کوچیک حتی مجالس ختم هم که میرن روح ها رو هم میبینن .. عادیه

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
اره .. زیاد حساس نشو و بهش نگو تکرار کنه یا ازش نخوا برا کسی تعریف کنه بزار فراموش کنه .. اگه صحبتش ...

اصلا به رو خودم نیوردم حساس بشه گفتم شایداشتیاه میکتی ولی میگفت نه مطمینم منم وسایل زیلدی هست که ماندیدیم ممکنه کفشو خودش درست کرده ما ازکجا بدونیم دیگه چیزی نگفت اصلا اسموجن واینادنیوردم