2777
2789
عنوان

حس شیشم🤮😷

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 129 پست
با مجرد

نہ گلم حسہ من ارجعیت دارہ بر حست😐

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی من فردا میخوام در مورد حس ششم بزنم ، این دفع اسم شوهر 😂😂😂😂 تازه جلو جلو میخوام پیش برم ، این ...

😂🤣🤣🤣 خوبہ بہ یہ مردی بگن دوقلو بار دار میشی😂😂😂😂عمقہ فاجعست۔۔

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
با اون اقایی ک ۴ تا زن گرفت ازدواج مینمایی۔۔۔خیلی ھم خوشبخت میشی😂😂

یه کلیپشو دیدم

میگفت وقتی زنم میره شهرستان

اون یکی زنم غذا درسته میکنه

یا با خیال راحت بچشو میزاره میره

اخه یکی نیس بگه کارد بخوره ب شکمت.چقدر بی شخصیتی😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اا ، پس همون یک ، چون مجرد دوس ندارم 😬و نیس دورو برم 😂

ارہ مطلقہ ھا بھترن بیشتر تجربہ دارن😅

اا ، پس همون یک ، چون مجرد دوس ندارم 😬و نیس دورو برم 😂

از خدا بخواه کسی که خوشبختت میکنه بیاد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه کلیپشو دیدم میگفت وقتی زنم میره شهرستان اون یکی زنم غذا درسته میکنه یا با خیال راحت بچشو میزار ...

با این اوصاف خودش فقط از زندگی لذت میبرہ۔۔واسہ خودش کنیز گرفتہ۔۔حور بھشتی میخواد چیکار

راستہ ک پایہ جن ھا ھم تو حسہ ۶ام بازہ😱

ترسناکش نکن 😐😐😐😂

باورت میشہ الان طبقہ بالایہ خونمونم ھیشکی ھم نیست۔۔تنھام😱🤐🤐🤐🤐🤐

خداییش شمام این کیبردو دُرس کنید  و الا میگم یکی از کاربرا خودشو دار بزنه:)

😂😂۔۔زبانش اردو ھستش۔۔دوست

با مجرد هست ولی اعتقاد ب حس ۵+۱نداشته باش

اوضاعہ کیکاتون چطور مطورہ😋😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز