2777
2789
عنوان

حس شیشم🤮😷

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 129 پست

منم هر چی میگم ب کسی بعدا اتفاق میفته

این حس ششمه؟

بعدا بهش میگم دیدی اینطور شد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب نرو تو این تاپیکا 

خب واسہ سرگرمی منم میرفتم اما ادم افسردہ میشہ۔۔از بس ای کلمہ رو شندیدم از این سایت متنفرم😖

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹

موافقم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
سراغ داری؟ 

😐😐😐😐😐😐😂

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹

حس 5+1

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
بوگو به من 😂😂😂

چی بگم😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

يعني مغز در حد هيچيه ها قشنگ يارو ميگه اون چيزي م توو ذهنمه ميشه يا نه؟؟ اسم شوهرم چيه!؟  ...

من یبار ۳ تا بچہ خواھم داشت یہ بار ۱ الی ۲ تا😝

این که خوبه حالا تاچندسال تاپیکای ولنتاین چی گرفتید و دای شوهرم نوکرمه رو داریم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫