2777
2789
عنوان

تعجب من

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست
عزیزم جوشات چجوریه ؟؟ببینم مثل خودمی یا نه چون من این یکی دو ماه خیلی  بهتر شد صورتم  بگم ...

الان اصلا جوش ندارم لک جوشه وفک کنم کک مک هم باشه جای گودی جوشم دارم کوچولو البته چون اهل کرم پودر اینا نیستم وگرنه اگه ارایش کنم مشخص نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونوادگی پوستشن اینه اس مال مو میبینن کلی مشکل پیدا مکننن تو پوستم 

عزیزم اینقدر راهکارای خانگی وحود داره  باید حوصله داشته بتشی بزنی 

تخم خربزه طالبی هندونه بگیر عطاری با ابمیوه گیری حل کن بعد با ماست قاطی کن بعداز ی ساعت با گلاب بشور

واس جوش ایناس  اون زردچوبه با عسل عالیه ی محصولم بهت معروفی میکنم اگه شیرازی بهت بدمش

نه فدات شم سنندجم خیلی دوره کاش شیراز بودم تعریف دکتر فیلی رو میکنن می اومدم پوستم وخوب میکردم 

الان اصلا جوش ندارم لک جوشه وفک کنم کک مک هم باشه جای گودی جوشم دارم کوچولو البته چون اهل کرم پودر ا ...

عزیزم برا زیر چشمات آب گلاب و خیار بنداز مخلوط کن بعد مخلوطو بریز تو قالب یخ صبحا که بیداز میشی و شبا یا قبل مهمونی  با اینا ماساژ بده زیر چشمتو  شبا هم‌بعد این کار روغن کرچک بزن آروم ماساژ بده  گودی زیره چشم خوب میشه کیسه چای سبز هم خوبه

واسه صورتت هم عزیزم با   سیب زمینی و آب گلاب  همین کارو بکن که من گفتم

ماسک پوست پرتقال و ماست هم خوبه واسه پوستت