2777
2789
عنوان

تعجب من

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بخدا منم اینجوری شدم عزیزم یجوری با آدم رفتار میکنن انگار  روزی یه بار فقط با صابون میشورمش ...

اره خیلی سخته میدونم پوستم خوب نیست ولی هر بار ک میگن عصبی میشم 

واقعا نمیدونم ولی از این ناراحت نیستم ک جوابش رو ندادم اخه شوهرم بهم گفت راست میگه پوستت داغونه  ...

جلو شوهرا میگن مرد رو حساستر میکنن دخترخاله منم اینجوریه واااایچقد چاق شدی حالا خودش داره میترکه ها

چقدر لکهای صورتت زیاد شده یکم آرایش کن یکبار شوهرم گفت من زنمو همینجوری دوس دارم قشنگی قیافه خوابالوده اول صبحش حتی قابل مقایسه با آرایشهای بعضیا نیست

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
واقعا نمیدونم ولی از این ناراحت نیستم ک جوابش رو ندادم اخه شوهرم بهم گفت راست میگه پوستت داغونه  ...

عزیزم اگه حوصله داری عسل با زردچوبه قاطی کن روزی سه ساعت بزن واقعا معجزس..من خاهر شوهرمو بهش گفتم انجام  داد  صورتش افتضاح بووووووود افتضاح الان بعداز دو ماه دیدمش ازصورت من بهتر و شفاش ترشدع 

خودم چون بچع کوچیک ذارم ی روز درمیون میزنم