2777
2789
عنوان

کیا اپیدوال کردن

130 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من زایمان دوم ایمدوال کردم یه آمپولی زدن به کمرم دردم خیلی کم شد ولی دقیق بعد زایمانم سردرد شدید گرفتم طوری که وقتی دراز میکشیدم خوب میشد ولی میشنستم بد میشد سه روز زمینگیر شدم تا خو ببشه الان شنیدم 2 سال بعد از این آمپول درد کمر و پا دایمی میشه من خیلی نگرام شدمکسی میدونه درسته یا نه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

منم اپیدورال کردم ولی مشکلی نداشتم تا الان البته ۴ ماهه میگذره

بی حسی توسزارینم همینجوریه دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخام اپیدورال کنم ولی میترسم عوارض داشته باشه. حالا واقعا درد رو کم میکنه؟ینی دیگه اصن درد نمیک ...

من دردم شدید بود وقتی بهم زدن اصلا اب رو اتیش بود درد نداشتم فقط زور رو حس میکردم به خاطر خمین خیلی خوب تونستم زور بزنم ولی توی اولی درد نمیزاست زور بزنم خیلی عالی بود اما سردرد بعدش خیلی عذابم داد

دکتر بیهوشی برای سزارین به من امپول بیحسی که زد یعنی به ثانیع نرسید گفت سرشو بدین پایین تر از سطح بدنش و تختمو دادن پایین و گفت تا هفت ساعت بعد عمل همینطوری باشه و از تخت پایین نیاد وگرنه کمردرد و سردر میشه بعدس....دستش درد نکنه هیچ مشکلی ندارم بعد چهارسال..ولی دوستمو بعد عمل تختش بالا بود کمردرد شدید داره

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
دکتر بیهوشی برای سزارین به من امپول بیحسی که زد یعنی به ثانیع نرسید گفت سرشو بدین پایین تر از سطح بد ...

من بیجاره که بهم زدن بعدش پاشدم کلی ورزش کردم بعدش بردنم اتاق زایمان همش توی فعالیت بودم خدا لعنتشون کنه