بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم یه یک سالی هست میزنه چکار کنم.کلافه میشم که زور میگه و از زور بازوش استفاده میکنه .گاهی میز ...
باهاش مشکل داری ؟
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
دوست من حتما برو شکایت کن وگرنه یه عمر باید کتک بخوری .فکرکن جلو بچت بزنتت . اگه عصبیه باید ...
میترسم نمیخوام پامون تو دادگاه و....باز بشه میترسم قبح اینجور چیزا و اینجور کارا براش بریزه.باباش بعد 40سال زندگی یه کم دستش به دهنش رسید زنشو طلاق داد.البته مادرشوهرمم عفریته ست.ولی کلا میترسم
یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم