2777
2789
ایخدا جیگرم برا مامانم کباب میشه ۳۰ساله ازدواج کرده هردوتاشونم معلمن ولی بابام تو خونه انگار ی مرد ...

دقیقا مامان منم همینه ....و متاسفانه براش عادیه میگه تو مواظب باش تو حرفی نزن....تو....تو....

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
از وقتی که گفتم حسااابی مراقب بینی من هست که کوچیکترین ضربه ای نخوره بهش 😂😂 

عمل بینی۱۰ملیون شده هاا مواظب باش محکم نخوره

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل بینی۱۰ملیون شده هاا مواظب باش محکم نخوره

فکر کردی پس من برای چی میگم این اتفاق برای کن بیوفته؟من آرزومه بینیمو عمل کنم راضی نمیشه 

بهش همیشه میگم بیا بزن تو بینی من بشکنه بعد برم شکایت کنم پول دیه رو بگیرم برم عمل کنم 😂😂😂😂😂😂

فکر کردی پس من برای چی میگم این اتفاق برای کن بیوفته؟من آرزومه بینیمو عمل کنم راضی نمیشه  بهش ...

یا بلفض زرنگ کی بودی تو

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
اون باید کنترل کنه خودشو .چرا باید منو بزنه.واقعا کلافه ام بازوم رو با مشت زده درد میکنه ولی اصلا کب ...

یه خانم روات شناس میگف اگه همسرتون دس روتون بلند کرد تو خونه دادبزنین جیغ بکشید همسایه ها صداتونو بشنون اونجوری دیگه مرد از ترس ابروش دس روتون بلند نمیکنه اگه بازم خواس بزنه امتحان کن 

شوهر منم یه یک سالی هست میزنه چکار کنم.کلافه میشم که زور میگه و از زور بازوش استفاده میکنه .گاهی میز ...

باهاش مشکل داری ؟

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
باهاش مشکل داری ؟

نه مشکل جدی نداریم ولی دعوا که پیش میاد گاهی میزنه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

اوایل دستش شل بود میزد . بعد میگفت شوخی میکنم ب شوخیم میزدا. گفتم یبار دیگ بزنی بهت پسی میزنم دیگه نزده تا حالا😁

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

اره یه بار ب شوخی زد من نمیدونستم شوخیه گفتم چته این چه کاریه گفت تو اینستا دیدم ب شوخی میزنن میخندن. فک کردم ما هم اینجوری میشیم😂😂

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
اون باید کنترل کنه خودشو .چرا باید منو بزنه.واقعا کلافه ام بازوم رو با مشت زده درد میکنه ولی اصلا کب ...

دوست من حتما برو شکایت کن 

وگرنه یه عمر باید کتک بخوری .فکرکن جلو بچت بزنتت .

اگه عصبیه باید درمان کنه .بخاطر خودت کوتاه نیا ....خواهش میکنم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
دوست من حتما برو شکایت کن  وگرنه یه عمر باید کتک بخوری .فکرکن جلو بچت بزنتت . اگه عصبیه باید ...

میترسم نمیخوام پامون تو دادگاه و....باز بشه میترسم قبح اینجور چیزا و اینجور کارا براش بریزه.باباش بعد 40سال زندگی یه کم دستش به دهنش رسید زنشو طلاق داد.البته مادرشوهرمم عفریته ست.ولی کلا میترسم