2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتع ازدواج کردین؟

سه سال و نیم😣

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

ب شوخی اره فقط دو سه بار

من میزنم ب شوخی

گازم میگیرم

اونم گاز میگیره

میدونه قلقلکیم کلی قلقلک میده

منم بعضی وقتا پامو میذارم رو پاش فشششششاااار میدم😌😂

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
به شوخی میچرخید دستشو تو هوا تکون میدا خورد دماغم کلی خون اومد😔از دیشب افتادم به جونش الکی میگم نمی ...

کاااااش این اتفاق برای منم میوفتاد

یعنی من همیشه منتظر این اتفاقم😂😂😂😂به خودشم گفتم 

نزار به کتک زدن عادت کنه 

چطوری.جالبه بار اول روز زن پارسال بود😑😑😑😑

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
کاااااش این اتفاق برای منم میوفتاد یعنی من همیشه منتظر این اتفاقم😂😂😂😂به خودشم گفتم 

ان شالله که بیفته🤣

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
وختی عصبی شد زیر دستش نباش که بزنه

اون باید کنترل کنه خودشو .چرا باید منو بزنه.واقعا کلافه ام بازوم رو با مشت زده درد میکنه ولی اصلا کبود نشده چجوری بهش بفهمونم که دستم داره میشکنه

چطوری.جالبه بار اول روز زن پارسال بود😑😑😑😑

ایخدا جیگرم برا مامانم کباب میشه

۳۰ساله ازدواج کرده هردوتاشونم معلمن ولی بابام تو خونه انگار ی مرد بیسواد جاهله همش با دست و بازو حرف میزنه ..مامانم میگه اگه همون اولین بار که منو زد ازش تعهد میگرفتم دیگه اینطور نمیکرد..به بزرگترت بگو نزار اینطور ادامه بده و فک کنه که صاحب نداری

اون باید کنترل کنه خودشو .چرا باید منو بزنه.واقعا کلافه ام .الان بازوم رو با مشت زده درد میکنه ولی ا ...

هی از جات بلندشو جوری که بیداربشه بعد بشین دستتو ماساژ بده با قیافه ناراحت 

اون باید کنترل کنه خودشو .چرا باید منو بزنه.واقعا کلافه ام بازوم رو با مشت زده درد میکنه ولی اصلا کب ...

خودت سایه اینا بزن روش کبود شه..شبا آه و ناله کن که دارم از درد میمیرم