2777
2789
عنوان

چرا بیدارید🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 143 پست
سیرابی اصلا نمیتونم بخورم😑😑😑اسمشم حالمو بد میکنه b6هم میخورم 

ماست چکیده رو بمال روی نان تافتون یا سنگک وزیره بپاش روش بزار داخل توستر یا ماکروفر خشک کن صبح به صبح ناشتا بخور من تو دوران بارداری میخوردم و واقعا تهوع ام رو کم میکرد

نمیدونم عزیزم اطلاعی ندارم راجبش 

فکرم بخاطر همین موضوع مشغوله 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم از دیشبه میگه کل قفسه سینه با سینه هام درد میکنه واسه چیه؟ هرکاریش کردم نرفت دکتر بهشمیگم دور ...

احتمالا بخاطر سرما هستش اگه قفسه سینش میزنه به بازوش و پشتش اون دلیلش سرما هست که نیر کشیدنهای شدیده 

خوب عزیزم به قرص بخور گوشیو رو ساعت تنظیم کن بیخیال بخواب 

آخه سردرد باشم سرمو نمیتونم بزارم روی بالش.تازه شبها من با دستگاه میخوایم فکر کن یک ماسک یک کیلویی باید بزارم روی صورتم .الان مشکلاتم خیلی عدیده است ترجیح میدم اینجا بمونم تا بخوابم

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
به خدا توکل کن خودش حلال مشکلاته انشاله همه چی به خیر و خوشی حل میشه

ممنون 🖤😔

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
خانوما با اجازه اسی ی سوالی داشتم  من قرص مارلین بخاطر کیستم مصرف میکنم ماه اول ک مصرف رو قطع ...

طبیعی عزیزم نگران نباش من سه ماه مصرف کردم ماه اول هشت روز بعد عادت شدم ماه دوم عصبیت وتهوع داشتم ماه سوم بهتر بودم اما تاثیرش ازنظر دکترم خوب بود واینکه من هم مثل شما نگران بودم که گفتند طبیعی دکترم چون هورمون های زنانگی رو تنظیم میکنه